Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (320)

berny2468 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce přišla snad ještě lepší dvojka. Animace krásné a hlavně příběhově zajímavé a to do té míry, že se od začátku do konce člověk nenudí. Zábavné jak pro malé, tak pro ty větší, plné výborných vtípků a hlavně skvělých Easter eggů. Hodně podobně laděné jako také skvělý Ready player one. Příběh má co říct, není naivní a místy i dojme. Za mě nelze jinak než plný počet a rozhodně doporučit všem.....85%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Možno som jediný človek na svete, čo nevidel prvú časť a videl hneď tú druhú, a tak asi ani hodnotenie nebude úplne najobjektívnejšie. Prvá časť je veľmi obľúbená a tak som čakal, že to ospevovaný príjemný retro štýl sa dostaví aj teraz, ale mám dojem, že sa už viac vsádzalo na klasické popkultúrne fenomény a ním sa tak stáva už aj Ralph samotný a chýba mu väčší nadhľad. Ako príklad možno uviesť spomienku na Tron, ale v totálnom tieni rozprávkových princezien. Ústredné monštrum je vymyslené veľmi pekne, ale zase ide len o to, aby ním tvorcovia odkazovali zase na niečo iné. Nie som si vážne istý, ako by som hodnotil po znalosti prvého dielu a vôbec už nerozumiem, ako film prijmú menšie decká, asi preto toľko tých princezien... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $175miliónovTržby USA $197,230,984Tržby Celosvetovo $487,039,308Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Hromada dobrých nápadov, počnúc vstupu do internetu, ktoré ale chceli ešte viac rozvinúť, vyhrať sa s nimi. Hlavne svet Disney mal šťavu, údernosť, princezné bodovali, bavili. Zas na druhú stranu ten vírus bol troška zbytočne strašidelný a neplnil až tak úplne účel, prišlo to miestami až príliš zbytočne zdĺhavé. Mohli radšej dať viac priestoru pretekárke Shank (Gal Gadot), tá veru rozprúdi krv, dobre to oživila. /videl v kine: 75%/ ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

První polovina skvělá. Plná nápadů, dobrého tempa a skvělé animace. Kdyby to pak Ralf skromně zapíchnul někde na 90 minutách, zůstal by opravdu nadprůměrným animákem, který vyniká krásnou technickou stránkou a nenudí. Problém je, že děj se ve druhé polovině začne nesmyslně roztahovat, tempo filmu opadne, motivace postav a změny v ději přestanou být přirozeně logické a pokračování Raubíře Ralfa tak spadne do zcela průměrné a nudné podívané. Je to velká škoda, princezny jsou totiž super. 6/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Potešili ma dve sekvencie ( stretko s Disney princeznami a spevácke predstavenie Vanilopky ). Práve tieto dve scény, sú vrcholom animáku, ktorý sa snaží o nejaké to morálne posolstvo, ale pokiaľ vám je viac ako 25, tak tam predsa len uzriete nejaké to pokrytectvo. Komerčná doba je ale taká a človek sa s tým musí nejako zmieriť. Ak však na dve hoďky vypnete svoj režim reálneho myslenia, budete pobavení ( a to si ešte počkajte na čerešničku po záverečných titulkoch ). P.S. Vďaka za skvelú, občasnú elektronickú hudbu, ako z rokov 80. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (20)

  • V prvním filmu Raubíř Ralf (2012) oslavují 30. výročí hry „Fix-It Felix Jr.“ V tomto filmu říká princezně Vanellope, že ji potkal poté, co je v herně už 27 let. (LaserJet)
  • Při útěku před Stormtroopers v Disney světě lze na na stěně chodby vidět nápis „Sector A113“. Zkratka A113 se objevuje ve všech animovaných filmech Disney/Pixaru v různých podobách a odkazuje na číslo dveří učebny kalifornského institutu umění odkud vzešla většina animátorů. (vojacekr)
  • Jeden z trailerů obsahuje scény, které se ve filmu neobjevily. Konkrétně se jedná o upoutávku, kde Ralf komentuje koťátko slovy: „Jako by mi do duše nahlédlo,“ a o scénu, kde přiděluje pití pro kocoura a dort pro králíka. (Nathaniell)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama