Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký herec Nicolas Cage svůj režijní debut zasadil do jižanského prostředí New Orleans. Mladík Sonny Phillips (James Franco) v roce 1981 opouští armádu. Než do ní nastoupil, pracoval na ulici jako gigolo pro svoji matku. K tomu se teď nechce vracet. Kamarád z vojny mu slíbil práci, ale nějak to nevychází. Sonny musí najít sílu k tomu, aby se vyrovnal se životem i sám se sebou. (Morien)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

kobejn 

všechny recenze uživatele

Nicolase Cage asi něco osvítilo a tak zkusil i režii. A dopadlo to velmi velmi zajímavě, talent na režii evidentně taky podědil. Natočil působivý a netriviální film s výborným Francem a Blethynovou a vůbec s celým ansámblem v epizodních rolích...celkově velké překvapení, něco takového bych Od "Kejdže" nečekal, super. Klidně bych uvítal, kdyby si režii ještě aspoň jednou někdy v budoucnu střihnul. Todle vydá za deset jeho komerčňáren, ve kterých normálně hrává... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Objektivne to nie je zly film, ale vôbec ma nezaujala tema. Nejake kurvy a gigolo ma vôbec nezaujimaju. Riskol som to len zo zvedavosti aky je Cage reziser. Rozhodne vysledok nie je ziadna sracka, ale ani sa z neho nevyklul genius ako sa to podarilo Affleckovi, takze je dobre, ze nadalej zostal uz len pri hrani. To mu predsa len ide lepsie. 5/10. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Život je boj...A James Franco ho bojuje jako děvka ,bohužel každý nemá na růžích ustláno....Film je režijní debut Nicolase Cage a za sebe musím říct,že není vůbec špatný...snímek nabízí i otázku jestli má člověk sílu se vymanit z předem daného osudu,který nám dá do vínku rodina už od narození...Cage se tu i mihne jako prototyp zhýralého hajzla co zneužívá lidi co na to nemají....jinak dobrý moment filmu je cítit ve scéně u Cage v doupěti.Za mě 75% s tím,že to Cage režíroval dobře :-) a 75 %. ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Kejdž sa nám teda poriadne vybláznil. Nič iné som od neho ani nečakala. Podarilo sa mu natočiť výbornú životnú drámu a vybral si na to naozaj dobrý mančaft. Franco má to kurvenie bezpochyby v krvi, a v uniforme policajta bol naozaj na zožranie. A jeho mamička, ktorá robí synčekovi pasáčka, si svoju hystériu tiež naplno užívala a ja som si to užívala s nimi. Kejdž tam napasoval všetko, čo ho vystihuje – sex, drogy, bitku, hystériu, nadávky.. a tak to má byť! Tak sa mi to páči! ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Nicolas musel mít při svém debutu docela propocené triko, ale jo, ještě trochu vybrousit a bylo by to skvělý, škoda, že na to dupnul skoro až ke konci. Ono to skutečně bylo jenom "o tom" a jak si Sonny myslel, že z toho není únik. Snaha byla, ale Sonny to nezvládnul, tudíž jak a kde hledat nějaký smysl života? Našel nakonec malá vrátka, kterými by před maminou z toho marastu zdrhnul ?........ Brenda byla výborná jako vždy s tím jejím hysterickým podtónem to nemělo chybu. Mena byla roztomilá a abych pravdu řekla, moc toho o ní nevím, ale tady má ode mě jedničku s hvězdičkou, no a konečně Franco alias Sonny má celkem slušně na svůj věk našlápnuto. Vizáž přímo láká, aby naše ženské očko po něm mrklo ještě v nějakém jeho jiném filmu nebo na nějakou jeho režijní práci. Jak jsem se dívala, čeká ho v budoucích letech docela velký maraton. Budiž mu to přáno, byl gigolo jak vyšitej. Za mě je to slabší čtyřka, škoda Nicolasi. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • James Franco jel v rámci přípravy na svou roli do New Orleans a pokusil se promluvit s některými skutečnými prostitutkami na Santa Monica Boulevard. Prostitutky ale trvaly na tom, aby se mohly dotknout jeho penisu, aby se ujistily, že není policista v utajení. (Zbranicus)
  • Nicolas Cage obsadil do hlavní role Jamese Franca na základě jeho výkonu ve filmu James Dean (2001). Z herců se při natáčení stali velcí přátelé. Ve stejném době si měl i Cage zahrát postavu Francova otce ve filmu Spider-Man (2002), ale kvůli jinému projektu musel roli odmítnout. Franco si o pár let později údajně střihnul alespoň epizodní roli v Cageově snímku Rituál (2006). (Edgerton)

Reklama

Reklama