Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
  • Slovensko Polda
TV spot 6
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 6

Recenze (169)

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Co to má proboha být ? TOHLE že je taky umění ? Děláte si srandu ? Z koho ? No ... jak se tak rozhlížím, patrně ze mě - že ano ! Po shlédnutí prvního dílu musím bohužel konstatovat, že zápletka je neuvěřitelně toporná a nefunguje jako krimi ani jako komedie, herecké výkony jsou trapně amatérské a repliky zoufale slaboduché. Myslím, že v budoucnu nelze očekávat jakékoli vylepšení nevábně vyhlížející vizáže milého "Poldy" ... popravdě - obávám se pravého opaku. I když ... na druhou stranu si nedokážu představit septik, v němž by bylo možné překonat stávající takřka hlubinnou metu, které hned napoprvé dosáhl. Takže se s ním definitivně rozcházím ... na věčné časy a nikdy jinak. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádnej zázrak, Matáskův tvrďák je směšnej, ale jakž takž to aspoň trochu má hlavu a patu a je to klasická průměrná česká krimi. Mimochodem, ta idea s návratem Matáska do "budoucnosti" je vlastně variace na ideu původní předlohy Světa pod hlavou. No a tady je výsledkem tohle, na Čt v opačném čase trochu nechtěný (mám takový pocit) skvost. Jenže když to porovnám s řadou jiných českých kriminálek, na které se koukám radši, než na ty současné americké, kde člověk přestává vnímat, kdo je kdo a kde se to odehrává, tak tohle se dá. Rozhodně je to o parník lepší, než třeba novácká Dáma a Král s odpuzujícím Donutilem. A nebo sračkou z ČT, se kterou nedokázal udělat nic ani sám Hřebejk - tuším Kriminálka Plzeň. A mohl bych jmenovat další. Takže celých 60% asi ne, ale nad padesát ano. ()

Reklama

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál,který stojí na Matáskovi, Ozrovičovi,Pavelkovi a Vlasákové. Zajímavý scénář a je to věrná kopie německého serialu. Akorát by mě zajímalo,jestli mají licence na všechny megahity(guns roses,r.williams,The Offspring,The Verve,The Hoobstank),ktere v seriálu objevili. Jinak je to díl od dílu lepší. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám rozkoukanýho Rapla, cože proti tomuhle žumpa a Matásek je větší rapl. než ten slavej, na ČSFD vyhejpovanej Kuneš.Tady má vyšetřování alespoň nějakej řád podobnej práci kriminálky, tady všichni vypadají jako policajti, vypadá to tam jak na fízlárně a je to mnohem věrohodnější. Navíc je to mnohem vtipnější.Takže to v pohodě zkouknu celý.Narozdíl od Rapla. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Konce se nedožiju. E05/E08. S krimi seriály se roztrhl pytel, ale ne každý může být dobrý. Nejdůležitější: ještě, že byl v kómatu jen posledních 20 let, být to od četnictva, tak by chtěl šavličku a koňa; každý průměrně inteligentní divák snad pochopí, že prostě revolver, jako služební zbraň, je v České republice nesmysl; a tak jde pokračovat dál, jedna pitomina za druhou. ()

Galerie (614)

Zajímavosti (36)

  • Hospoda u Vandy, kam filmoví hrdinové chodí na pivo, se ve druhé sérii již nenatáčela v karlínské Pivnici u Fandy, neboť ta byla v rámci rekonstrukce Negrelliho viaduktu v létě 2017 zcela zbořena. (GeusX)
  • Premiéra epizody Kdo míří vysoko ... (2020) byla dne 22. 11. 2020 a tato epizoda byly uvedena až 14. 3. 2021. Mezi premiérami tedy byla přestávka téměř 4 měsíce. (rakovnik)
  • Závěrečnou epizodu 4. série si nenechal ujít téměř jeden milion diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama