Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
  • Slovensko Polda
TV spot 6
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 6

Recenze (169)

jh666 

všechny recenze uživatele

Po docela dost špatné první epizodě se to v dalších dílech trochu zlepšilo (i když konec posledního dílu snad nemohl být horší). Opravdu bych v tom nehledal nějakou vážnou kriminálku, spíš komedii s krimi prvky. Bohužel ne vždy ta komedie funguje. Pak mi úplně neseděl Matásek, ale většinou se to dá. Na zabití času to stačí a kupodivu, pokud to porovnám s Mordpartou, tak to i docela funguje. 55 % ()

zette 

všechny recenze uživatele

Vidim, ze namet je prevzaty ze zahranici, tak ani tu originalitu nemohu kladne hodnotit... Ono, vratit se do bezneho zivota po X letech je celkem zajimave, ale maximalne v komedialnim zanru nebo nejakem psychologickem dramatu. V kriminalce to pusobi docela divne, pripady samotne jsou upozadene a celkove mi vyznivaji hodne nezajimave a ani je nejak neresim. Zoufale dialogy. Matasek jinak v klidu, celkove je to vsak uplne o nicem a za par mesicu si na tento serial nikdo nevzpomene. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Proč si všichni myslej, že mám nějaký problémy?" Mohu potvrdit, že emoce reinkarnovaného por. Břízy jsou naprosto v pohodě. Jen jsem doufal v příchod české verze drsného Harryho a on se objevil zestárlý Kendy ve verzi hulvát. Mě tedy ničím neurazil, ale nadšený jsem byl jen ze služební Volhy a z několika fórků plynoucích z prospání dvaceti let technologické revoluce. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Scénář 4/10/// PLUS: hláškující David Matásek, námět, některé vtipné situace vyplývající z námětu, občas potěší hudba MÍNUS: detektivní případy jsou velice průměrné, potenciál, který sliboval námět nebyl úplně využit, rodinné vztahy sráží seriál do podprůměru a nudí./// Shrnutí: Mojí chybou je, že jsem očekával seriál Polda (z Marsu), až později jsem zjistil, že vyhlížím seriál Svět pod hlavou (2017). Díky očekávání mě z počátku seriál moc nezaujal. Bohužel mě moc nebavil ani po té, co už jsem věděl, co mám očekávat. Scénář, dialogy, řešení případů a rodinné vztahy to vše je průměrné. Jediné co pobaví je ta humornější stránka vyplývající z některých hlášek, situací a občas dialogů. Určitě se jedná v rámci primácké televizní produkce o kvalitnější seriálovou tvorbu, ale v rámci konkurence seriálové tvorby jiných televizních stanic, které přinášejí lepší seriály, tento spadá do průměru./// Celkem 51%/// ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál, který si na nic nehraje a který si pro sebe ukradl David "Kendy" Matásek. Nejde tady ani o správné postupy při vyšetřování, nebo psychologicky správně vykreslené postavy, ale o zábavu, která se odvíjí ze situace známé z mnoha jiných filmů, kdy se hlavní hrdina ocitá v jiné době. Zkrátka a dobře lehká televizní krmě pro nedělní večery... ()

Galerie (614)

Zajímavosti (36)

  • Případ se udál v hotelu Sen v Senohrabech u Prahy. (rakovnik)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na zámku Měšice severne od Prahy. (dyfur)
  • Při prvním rozhovoru kriminalistů s taxikářem (Tomáš Matonoha) před hotelem lze dvakrát spatřit v okně v pozadí odraz mikrofonu zvukaře. (rakovnik)

Reklama

Reklama