Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Nula od nuly pojde. Psychopadouch mi nesmírně připomínal lysohlava ze Se7en, detektiv ale není Brad Pitt ani omylem a místo černého rádce tu je zbytečná, ale sympatická Carrie-Anne Moss. Tento guláš spatlaný z jasnovidění, paranenormality a brutality spíš absurdní, než hnusné, nakonec nemá skoro žádnou chuť, což je jev, k němuž dochází, když se ingredience navzájem pobijí a diváci pob… ale tak :), napínavé to bylo, dokud člověk mohl doufat, že to bude něco jako Se7en. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Suspect Zero ve mě vyvolal zvídavé pocity, a to já mám hrozně ráda. Ze začátku si říkáte, že tam vlastně není nic až tak neobvyklého, ale potom se začínají objevovat mysteriózní zatáčky s různými hádankami, což má za následek především to, že se světlo celého filmu vybarvuje do té nejjiskrnější podoby. Určitě nadprůměrná záležitost. 3,5 *.. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor který bohužel ke konci ztrácí hlavně naprostou degradací žánru, ten konec byl prostě totálně debilní a hloupej. To ale předtím je solidní film který nabízí zamyšlení. Je zabíjet vrahy zločin? Herci jsou solidní, hlavně Kingsley který tu je fakt zvíře. Bohužel Moss a Eckhart, ten jejich vztah je šíleně špatně napsanej a nezajímavej. Vraždy jsou solidní a i scénář je zajímavej ale prostě to má tak stupidní konec že to silně ovlivnilo moje hodnocení. Film je rozhodně nadprůměrnej. ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se nejedná o můj oblíbený žánr, tak tento příběh mě doslova přikoval k obrazovce. Častečně je to i zásluhou opět skvělého výkonu Aarona Eckharta a charismatického projevu Bena Kingsleye. Příběh je zaměřen na neobvyklou metodu vyhledávání nebezpečných vrahů, které má však neblahý dopad na duševní zdraví vyšetřovatelů, kteří tuto metodu prováděli a provádějí a současně vypráví o hledání masového vraha, tzv. podezření nula, který vraždí nepoznán napříč Spojenými Státy a jehož existenci dosud nikdo nepotvrdil. Film má velmi působivou temnou atmosféru, plyne svižným tempem a navíc je velmi uvěřitelný. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Nevěřím tomu, že tenhle film dvacet let zpátky, v době svého vydání, fungoval, natož aby fungoval dnes. Tohle je hodně slabý pokus o vytvoření dalšího Sedm, kde herci přehrávají jako o závod, hudba i vizuál jsou vyloženě otravný a příběhově je to jedna velká slátanina, která sází na zajímavý konec, jenže v ten moment mi už byl ten film úplně šumák. A co si budeme, ten konec taky zas tak speciální není. Velká bída. Slabší 2* ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama