Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Vyzeralo to na strasnu a otrepanu nudu, ale postupne sa zacinala formovat myslienka, ktora sa mi coraz viac pacila a tvorcom tohto zanru sa podarilo vymysliet originalneho vraha, ulohu ako situ pre Bena Kingsleyho. Dej hapruje len na zaciatku, velmi sa mi pozdavala praca s kamerou a halucinogenne vsuvky. Nie som velkym zastancom takychto filmov, ale tento ma prijemne prekvapil. ()

Santa666 

všechny recenze uživatele

Velice povedený krimi thriller. Jeho děj může sice někdy vypadat jako mísa zamotaných špaget, to vám ale všechno vynahradí parádní tempo příběhu i jeho záverečné rozluštění. Aaron Eckhart je do role detektiva skvělá volba a u mě další plusové body k temnému rytiři, který byl jeho životním výkonem. Já se moc na krimi filmy nedívám, tenhle můžu ale s klidným svědomím doporučit. 85% ()

Reklama

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Opravdu málo chybělo, abych dal o hvězdu víc. Film se mi líbil velice, zpracování taky a výkony Eckharta a Kingsleyho, mňam. Jediné, ale tak trochu podstatné mínus a jak jsem to cítil já, bylo celkové tempo snímku, rozvláčné, byť dobře natočené a zahrané, ale čekal bych větší gradaci u thrilleru tohoto typu, nějaké nezapomentulné finále a větší objasnění "pomocníkova" vidění . Takže v hlavě mi utkví hlavně Kingsleyho čmárání a odříznutá oční víčka...;-) PS: Pěkně na "hov.." je oficiální text distributora, který prozradí důležitou část zápletky, kterou se divák dozví na začátku poslední třetiny filmu, o toto poznání jsem byl bohužel ochuzen a marně jsem čekal, kdy se to detektiv dozví...:-((( ()

numi 

všechny recenze uživatele

Při prvním shlédnutí jsem byl na rozpacích, zda dát hvězdičky tři nebo čtyři. Nyní, po třetím shlédnutí, se musím přiklonit ke hvězdičkám dvěma. Aaron Eckhart je pěst na oko, Ben Kingsley výborný, ale ve filmu díky tomu až příliš razící a Carrie-Anne Moss je tím pádem asi ze všech nejlepší. Scénář? Nudný! Jde o jakýsi pokus vytvořit hybrid mezi dvěma thrillerovými giganty. Mezi Sedm a Minority Report. Tento hybrid však úplně zapomněl na děj. Koukáte, kdy se konečně začne pořádně vyšetřovat a najednou vám agent Mackelway do kamery říká, že už je zoufalý z toho, že na nic nemůže přijít. Pečení holubi do pusy nelítají, kamaráde. Navštívit jeden blázinec, jeden sklep a jedno místo činu a chtít chytit potencionálního vraha v té době pěti obětí? Ehm... Bonusovou hvězdičku dávám za první pointu (ono otevření jisté truhly po hodině filmu), která mě fakticky dostala a sama o sobě by vystačila na hodně dobrý thriller. Zbytek už je ale zase nuda a na závěr se toho nakupí tolik, že nestíháte a pak je najednou konec. Příliš zbrklé a nedotažené. [leden 2006] ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, povedený scénář, výborné obsazení i bezchybné zvládnutí svých rolí (Kingsley, Eckhart, Mossová)... přesto to na mě tak nějak nezafungovalo. Za vinu to dávám režisérovi, kterému se zkrátka nepodařilo dostat do filmu tolik potřebné napětí a tu správnou atmosféru! Btw: Proč tak vynikající herec - jakým Ben Kingsley bezpochyby je, hraje převážně v samých sračkách (Suspect Zero je naštěstí světlou výjimkou)?! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama