Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Už delší dobu se nemůžu zbavit dojmu, že když se někde objeví jméno Petr Šiška, tak půjde o průšvih. Zase se mi to potvrdilo. Jsem velmi tolerantní a trpělivý člověk, ale tohle bylo přes čáru i pro mně. Tady bylo špatně úplně všechno, od scénáře přes herce a písničky. Pravda, herci za to asi tak úplně nemohli. Pavel Kříž se do role postaršího zamrzlého rockera vůbec nehodil, pořád je tím Štěpánkem.Stejně tak Martin Dejdar. Dejdar byl fakt trapný. To měla být parodie na Michala Davida? Co tady dělal Jaromír Nohavica, to mi taky hlava nějak nebere. Působil na mně jako kouzelný dědeček z pohádky. No, hlavně,že si pan Šiška splnil svůj sen, ale ať se raději vrátí k Peterkovi na TV Šlágr. Tam patří a může tam oblbovat seniory i nadále. Měl tenhle film vůbec nějaký příběh? Mně to přišlo jako slepenec videoklipů. Nebo se mi to jenom zdálo. Bohužel nezdálo. Je to holý fakt. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Můžu citovat Dejdarovu hlášku přímo z filmu: “Bez talentu. Bez nápadu. Bez invence... Bez naděje” Přesně tak se jeví tenhle prapodivný kýč, který snad ani nelze považovat za film. Spousta rádoby návazností naprosto nelogických a romantický podtext napsaný nejspíše člověkem, který si skrze něj léčil své osobní mindráky. Jedna úctyhodná hvězda za příjemnou ústřední písničku. ()

Reklama

spacylemon odpad!

všechny recenze uživatele

Šiško-wronkovská mafie opět útočí! Tentokrát na poli filmu... Stejně jako roky kurvili hudební ceny, i ten film není nic jiného, než showcase retardovaných oveček, které pasou (plus prezentace reklamních partnerů). Že se toho dobrovolně účastní i Jarek Nohavica, je pak poslední důkaz jeho absolutní ztráty soudnosti (btw. nejhorší herecký výkon ever; jakože fakt, to bolí). Neskutečné, slezští patrioti natočili film kajsyk z Beskyd/Těšínska, ve kterém se ale mluví "žižkovskou pražštinou"; tuhle zvrácenost jsem řešil už u Doktora Martina, nemá cenu se opakovat (zkrátka polskou herečku dabuje pražanda Vagnerová)... Doufal jsem aspoň, že tam bude víc parodických momentů jako z Cimrmana/Limonádového Joea ("nejsem tvůj otec, jsem tvůj syn"). (No, byla to přece parodie, že jo. Že jo?!!!) Vtipný byl taky celý ten svět, ve kterém je skupina Doga hudební legendou, hahaha. Bohužel bylo toho příliš málo. Šetřím "odpad!ama", dva roky jsem ho tady neudělil a dokonce přes 9 let českému filmu. Tohle je ale ultimátní debilita. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný film o skutečných parchantech v rámci zákulisí hudby. Beskydy orámovaly tento trochu směšný děj o kapele, která chce prorazit. Nevím proč mě tu napadl M.David jako producent a Judr. Janeček jako doktor Schwarcz, ale tak mi to nějak připadlo. Zákulisí je vždy hnus a spoluhrající Wronka a Šiška mi jen potvrdili, že to tak je. Za mě ani ne zhnusených 70% ()

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

Zhruba ve 30. minutě jsem měl subjektivní pocit, že ten film sleduji už dvě hodiny. So wrong on so many levels. Slepenec nenavazujících scének, které by však nedávaly smysl ani samy o sobě. Podivné nájezdy kamery, zbytečné letecké záběry, Pavel Kříž jako Izzy, člen skupiny Doga (tak proč ho prostě nehrál opravdový Izzy???), Michalina Olszańska s blbým postsynchronem, kreslené předěly (proč? Proboha proč??); vnitřní komentář hlavního hrdiny, které se objevují velice nahodile a nemotivovaně; pan producent v roli dealera; tupé kolovrátkové melodie; Martin Dejdar ve své asi nejhorší roli, a co tu proboha dělá Jarek Nohavica??? Nakonec nejpozitivněji vnímám folklorní vložku (ačkoliv absolutně nechápu její motivaci)... ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Roman Izzi Iziáš, který nazpíval postavu Izziho (Pavel Kříž) si ve filmu také zahrál, a to postavu hard rockového kytaristy. Ve skutečném životě je to zakladatel, zpěvák a nepřehlédnutelný frontman hardrockové kapely Doga. (J.Cobra)
  • Koncerty se hrály v Ostravském klubu Garage. (edy66)

Reklama

Reklama