Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 4

Recenze (206)

Havenohome 

všechny recenze uživatele

No. Je to blbosť. S predlohou to nemá nič spoločné. Hlavný hrdina nemá žiadny charakter, scenár je otrasný. Oproti Paddingtonovi je to totálny odvar. Pokúsili sa posunúť jednoduchú citlivú ilustrovanú vec určenú primárne pre malé deti do gross out komédie pre teenagerov. Je to fakt trápne. Nefunguje to. Všetky tie rádobyvtipné scény alá Vlk z Wallstreet, či Great Gatsby. Žiadna skutočná zábava sa nekoná. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem daleko více jako vyloženě zklamaný nejsem , ale zase , že bych skákal 3 metry do výšky a říkal si ty jo to byla pecka nejlepší komedie roku atd to ani omylem. Skoro všechny vtipné scény jsou v traileru a celé to zachraňuje jen ten kohout a jeho kuřata a ti zpívající vrabci. Kromě těch králíků nikdo nedostane prostor což třeba u paní Bodlinkové zabolí tam mohla být z toho dobrá sranda. Film není ani moc vtipný jelikož opakovaný vtip není vtipem a tady se opakuje třeba 5 krát po sobě scéna kdy někdo šlápne na hrábě a ty ho praští nebo scéna kdy někoho zasáhne elektrický proud. 40 procent jsem rád, že jsem na to nešel do kina jak jsem měl tehdy v plánu. P.s. pořád je to lepší a vtipnější než oba dva díly Paddingtona dohromady. ()

Reklama

Lyli 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr není ani moc vtipný, ani moc roztomilý a ani nedojme. Je co říct, když to píše hormonálně pocuchaná Lyli, která bulí i u reklam na granule, víme? Podle trailerů čekáte oooo, jenže tohle je spíš ou. I když myslím, že kdyby mi bylo pět, tak jsem z toho vedle a táhnu rodiče do zoovety. *Dabing je vyloženě o-ou. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak teda dejme tomu... Když pominu to, že se Gleeson chová jak naprostej retard a Byrenová jako naprostá kráva, dá se na to i v klidu koukat. Velikou předností je určitě po dlouhé době moc pěkný digitální svět králíků i oni samotní, občas nějaká hláška, ale především to, že si to zamilovala moje dcera! A to je asi to nejdůležitější! Je to od srdce a hlavně je to 95 minut domácího klidu! 55% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parádní "zvířátkovská" komedie necílí jenom na děti, zdaleka – překvapí totiž množstvím (britsky) inteligentního, až sofistikovaného humoru často s meta náběhy. Roztomilí digitální chlupáči mají skvěle vykreslené charaktery (a charakterové vady :)), lidské postavy přes jasné zjednodušení také, nikdo neotravuje a přehnaně infantilně se nešklebí. Přehledný skečovitý příběh svižně ubíhá a jestli hledáte nepodbízivou zábavu pro celou rodinu, plně doporučuji. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • 18. prosince 2016 byl odtajněn obrázek hlavní postavy spolu s logem filmu a začalo se natáčet. V březnu 2017 se natáčelo na hlavním nádraží v Sydney (filmové nádraží Londýn - Paddington). (Varan)

Reklama

Reklama