Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V osemdesiatých rokoch minulého storočia sa v USA natočilo hodne sci-fi snímkou. Vesmírne, mimozemské monštrá na nás útočili z každej strany. Väčšinou sa snažili ovládnuť našu matičku Zem alebo proste len ukojiť svoju túžbu po krvi. Pamätám si len dva prípady, kedy ku nám, na našu Modrú planétu, zavítali s priateľskými úmyslami. Najskôr to bol stratený E.T. a v druhom prípade zasa nenápadní návštevníci zo súhvezdia Antares, ktorí prišli zachrániť svojich vlastných druhov, čo uviazli na Zemi. Popri tom taktiež pomôžu partii dôchodcov nadobudnúť dávno stratenú mladosť. Pohodový sci-fi film. **** ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Zámotek je ideální film pro všechny, kteří jsou unavení záplavou negativních zpráv o přírodních katastrofách, válkách, kriminalitě a lidském neštěstí. Je to totiž jeden z mála snímků, kde prakticky absentuje nějaké zlo, je to příjemný film s pozitivním vyzněním, slušným castingem, dobrými hereckými výkony a profesionální režií. Dvě hvězdičky jsou vlastně nespravedlivé, ale dávám je proto, že ten snímek mě vždycky v podstatě nudil. Opravdu mu totiž schází nějaký zásadnější dramatický konflikt, který souvisí s absencí výše zmíněného zla. Snímek o skupině důchodců, kteří díky návštěvě mimozemské civilizace získali zpět ztracené mládí, je vhodný pro všechny, kteří chtějí strávit příjemnou chvíli u dílka, na které nejspíš za pár hodin zapomenou. Celkový dojem: 45 %. ()

Reklama

DR.SZ 

všechny recenze uživatele

Snímek shledávám velice příjemným nejen díky úžasnému námětu a obstojným hereckým výkonům, ale i kvůli něžnosti a celkovému provedení! Mimozemšťané jsou zde snad poprvé ukázáni v dobrém světle a ani to není na škodu. Ovšem tenhle film nelze přímo pojmenovat sci-fi komedií, ba rodinným filmem pro starší s nevýrazným černým humorem a sci-fi prvky. Vše probíhalo hladce, ovšem tvůrci i rěžienarazili na konec. Místo toho, aby si důchodci uvědomili hodnoty života a odmítli let do vesmíru, odjeli tam žít klidně navěky! Bohužel, i když to byla krásná podívaná, zůstává mé hodnocení u 75%! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi kdybych ten snímek viděl dřív, tak by mě dostal mnohem víc. Ten nápad sám o sobě je takový hezký, což nakonec vedlo i k tomu, že se jedná o komedii/rodinný film trochu ve stylu "E.T.", ale nemá to až tak dobré vedení děje a popravdě je to už od začátku scenáristicky takové prvoplánové a až moc bez gradace. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Kdybych ten film viděl už v dětství, nejspíš bych cítil nostalgii a hodnotil bych více. Ale já ho viděl poprvé až nyní, takže mě nic takového nepřepadá. 80. léta v plném proudu, Steve Guttenberg na vrcholu kariéry, krásná hudba Jamese Hornera, který také teprve začínal. Ale příběh už zestárl a nevidím na tom nic, kvůli čemuž bych se na to znova podíval. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • Hume Cronyn a Jessica Tandy byli ve skutečnosti pár let manželé. (HellFire)
  • Hume Cronyn byl slavný boxer. Ve scéně, kdy uhodí mladého dozorce, jej ve skutečnosti knockautoval. (HellFire)
  • Ve filmu se objeví bratr, matka a otec Rona Howarda. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama