Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

peproch 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit film s takovou časově technickou odlehlostí. Žádný počítač, jen filmové triky a loutky. Vtip v něm je. Skupina seniorů z resortu je omlazena koupelí v bazénu, kam mimozemšťané vložili své zámotky. Ti mimozemšťané jsou tak dobří a ti senioři relativně dost sobečtí až odejdou na pozvání do věčného života, i když těm mimozemšťanům pokazili jejich misi. ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Zámotek je plytká a nezáživná sci-fi komedie která občas pobaví ale v dnešní době tento snímek už trochu odvál čas. Škoda, do té doby co objevily ty zámotky, to vypadalo alespoň nadějně. Ale ta LDNka to celé zabila! Já to z dětství neznám, takže na to zřejmě nemám tak nostalgický pohled jako mnozí uživatelé. Ale zcela jistě dokážu pochopit to, že to má okolo 70%. Já mám taky spoustu snímků na které nedám dopustit protože se staly částečně vzpomínkou na mé dětství. Takže chápu že někdo to vidí jinak. Ale jak říkám, pro mě příliš povrchní a s naprosto amorálním závěrem! 2* za 46% ()

Reklama

Petroff 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaná knížka Kolébka od A.C.Clarka, s pozměněnými pár dějovými věcmi a nebo teda náhoda jak svině (přiznání inspirace jsem si nikdy nikde nevšiml), ale je to vážně prakticky totéž - s tím, že knížka je samozřejmě o řád lepší... Film si pomáhá komediální polohou a "Mahoneymu" tu toho nezodpovědnýho kapitána lodi i celkem rád věřím. ()

Aktivak 

všechny recenze uživatele

Tento oddychový film je určený především pro toho, kdo si chce dát na chvíli pauzu od intenzivního přemýšlení a nechat se unášet milým a místy i komickým dějem, o který se starají 3 důchodci chodící tajně do privátního bazénu a mimozemšťané z planety Antares. Ačkoliv se na tento film dobře dívá, chybí mu určitá dynamika a hlubší myšlenka, o které by mohl divák po skončení filmu přemýšlet. Každopádně podívaná pro nenáročného diváka - 50%. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Zámotek je ideální film pro všechny, kteří jsou unavení záplavou negativních zpráv o přírodních katastrofách, válkách, kriminalitě a lidském neštěstí. Je to totiž jeden z mála snímků, kde prakticky absentuje nějaké zlo, je to příjemný film s pozitivním vyzněním, slušným castingem, dobrými hereckými výkony a profesionální režií. Dvě hvězdičky jsou vlastně nespravedlivé, ale dávám je proto, že ten snímek mě vždycky v podstatě nudil. Opravdu mu totiž schází nějaký zásadnější dramatický konflikt, který souvisí s absencí výše zmíněného zla. Snímek o skupině důchodců, kteří díky návštěvě mimozemské civilizace získali zpět ztracené mládí, je vhodný pro všechny, kteří chtějí strávit příjemnou chvíli u dílka, na které nejspíš za pár hodin zapomenou. Celkový dojem: 45 %. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • Hume Cronyn byl slavný boxer. Ve scéně, kdy uhodí mladého dozorce, jej ve skutečnosti knockautoval. (HellFire)
  • Ve filmu se objeví bratr, matka a otec Rona Howarda. (HellFire)
  • Všichni delfíni byli umělí. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama