Reklama

Reklama

VOD (1)

Přestože se život na Auradonu zdá být bezchybný, Mal se nemůže zbavit pocitu, že do tohoto perfektního světa nepatří a uteče zpět na ostrov Ztracených. Tam však její místo zaujmula dcera mořské čarodějnice Uršuly, Uma a její pirátský gang, kteří čekají na svou příležitost. (Disney Channel)

Recenze (13)

michalkop odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto vůbec můj styl. Díval jsem se na to v letadle a po první půl hodině jsem to musel vypnout. Herci se pitvořili a vůbec neuměli hrát. Zápletka vůbec žádná, lokace prostředí a kostýmy naprosto otřes. Písničky taky nic moc. Na to jsem ve 30 už noc starý nebo mi k tomu chybí marijánka a houbičky. ()

alexsultan 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten diel kde zaznela pesnička ..What's My Name" a kvôli ktorej som si pozrela celú trilogiu. Prečo? Lebo tá pieseň na mňa náhodne vyskočila na youtube a tak ma zaujala že som hned musela zistiť odkiaľ je.  Doteraz je to moja naj pieseň z následníkov. Ale aby som nehovorila len o piesni, páčilo sa mi aj že z hlavného záporáka  spravili Uršulinu dcéru a syna kapitána Hooka. Spoiler Pripomína mi to ako si vo štvrtej sérií OUAT Uršula a Hook vzájomne pomohli,  a že v následníkoch 3 sa Uma a Harry, rovnako ako Uršula a Hook z OUAT pridali na dobrú stranu.   Ale späť k následníkom dva. Príbeh mi príde o niečo menej zaujímavý ako ten prvý, no aj tak zaujímavý.  Carlos zase nesklamal, hoci som nepochopila tú jeho ,,posadnutosť" Jane. Možno som slepá, ale nevšimla som si, žeby si ju v prvom filme nejako extra všímal. A v druhom ju zrazu miluje?  Ale uznávam že sa mi páčila tá časť kde Jay, Evie a Carlos zobrali Bena na ostrov a on sa dozvedel ako sa tam vlastne žije. Takže nakoniec si dvojka vyslúžila rovnako ako jednotka plný počet bodov, ale tú piatu hviezdu len tak tak s odretými ušami. ()

Reklama

MartinRiggs 

všechny recenze uživatele

Každej si myslí, že na takový typy filmů jsou věkový limity a že to není moc pro starší, ale ve všem od disneyho je nějaká hlubší message. Následníci nedisponujou velkým rozpočtem a ano, je to zčásti znát, ale tím spíš oceňuju výsledek. Slušné výkony hodně mladých herců, zajímavý nápad spojení disney světa, skvostný soundtrack. ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsme si k Netlixu pořídili i Disney plus, tak poslední dobou sjíždím právě tyhle "oddechové" filmy. Většinou u toho dělám ještě něco jiného, protože nepotřebují úplně 100% pozornost.  Následníci 2 nemají na první díl, který se mi docela líbil. Tohle bylo téměř bez děje, působilo to jen jako kulisy k hudebním klipům. Avšak energie filmu je skvělá, mě vždy hrozně nakopne. ()

Recenzos 

všechny recenze uživatele

Pokračování Disneyho pohádkového koktejlu, který má v sobě až moc postav z pohádek najednou. Dá se s klidným svědomím konstatovat že celá trilogie Filmů o následnících se drží kvalitativně v pohodovém průměru. Jde ve směs o zábavnou ptákovinu u které člověk vypne, a neřeší co se právě děje na obrazovce. I když tempo bylo kolísavé a o některých písničkách a dějových faktorech ani nelze hovořit, snímek pro mě aspoň zachraňovali Karlos a Jay jejichž vzájemné interakce mě velmi bavili. Zbytek castu se také snažil, ale mě si nezískali. Konec filmu je pak takovým menším WTF momentem, protože u prvního filmu to fungovalo, ale tady už ne. Opět jde o tak nějak zábavný průměr, který si děti užijí a dospělí u toho vypnou. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama