Reklama

Reklama

Za sklem

(seriál)
  • Slovensko Za sklom
Trailer
Slovensko, (2016–2019), 25 h 56 min (Minutáž: 54–64 min)

Kamera:

Martin Rau

Hrají:

Ján Koleník, Tomáš Maštalír, Juraj Loj, Kamila Magálová, Milan Ondrík, Rebeka Poláková, Jiří Bartoška, Ľuboš Kostelný, Adam Jančina, Jaroslav Mottl (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Príbeh elitných policajtov Tibora Maxovského a Norberta Višvádera, ktorých boj za spravodlivosť nakoniec postaví proti sebe. Po brutálnej vražde kolegu sľubujú vdove, že nájdu a usvedčia jeho vrahov. Vyšetrovanie postupne odhaľuje pozadie organizovaného zločinu, ktorý siaha od drog, cez pašovanie utečencov až k únosom a vraždám. Snahu elitných policajtov usvedčiť páchateľov komplikujú neobmedzené financie a prepojenia organizovaného zločinu až na najvyššie miesta. Na začiatku je dôvera, no neskôr pravdu nahradí strach, zákon vystrieda sila a spravodlivosť je kúpená. Nie je jasné, kto stojí na strane zákona a kto nakoniec zradí. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (98)

Trancetino 

všechny recenze uživatele

Najvýstižnejší seriál ohľadom našej vlády a vy všetci odpadoví alebo jednohviezdičkoví užívatelia, ktorí ani neviete kde sa zapína kamera natočte niečo podobné, aby sme to mohli právom okakať, opišať, opľuť a hodiť do najhlbšieho koša, lebo už ma to tu fakt štve tie dôležito jeblé komenty. Akože sorry POMO, ale hnusí sa mi to tu čím ďalej, tým viacej a viacej. Mali by vzniknúť nejaké prísne testy alebo skúšky, aby to tu nemohol hodnotiť a komentovať kadejaký profesion(an)álny kritik. ()

gabin(a)

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit, protože se nemůžu koukat, protože nikomu, ale opravdu nikomu nerozumím a tím myslím NAPROSTO PŘÍŠERNÝ ZVUK A NESROZUMITELNÉ HUHLÁNÍ HERCŮ!!! Takže jsme se dostali od přehnané divadelní přeučilovské výslovnosti starých inscenací a seriálů až na jakési mrmlání jako ze spaní. Pozorovala jsem to často u série Detektivů od svaté trojice a tady jsem fakt ztratila trpělivost. Přitom pro toho, kdo má rád severské a rádobyseverské detektivky (já nee) to nemusí být vůbec špatný počin. Škoda, no, jak říkal Bohuš. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dával som tomu šancu, chcel som, aby ma to prekvapilo, chcel som, aby sa slovenskí scenáristi odlepili od dna prišli s niečim inovatívnym, čo by mi nedalo spávať. Po prvých troch dieloch som ale pochopil, že to tak nebude. Umelo zamotávané, priehľadné, neuvertelné. A ešte aj ten záver bol presne taký, aký som očakával a predpovedal už niekoľko dielov dopredu. Ešte sme sa nenaučili točiť ako severania a ani v domácej konkurencii to po príbehovej stránke jednoducho neobstojí. Naliali do toho peniaze, technicky vysoko pozeratelné, krásne zábery z koptérov, niekoľko drahých áut a skvelá slovenská herecká enkláva na čele s češkom Bartoškom. Len za to tie 2 z 5 po prvej sérií. ()

Nine 

všechny recenze uživatele

Potenciál by to možná i mělo, ale obávám se, že v 16 epizodách se "rozplizne". Už první díl mi připadal poměrně natahovaný. A musím se přidat k názoru jistého amatérismu - dýchající mrtvola s prostřelenou hlavou? Rádoby novináři? Možná by to chtělo ohlídat i (ne)herce ve vedlejších rolích, protože i oni utváří celkový dojem z filmu/seriálu. Nicméně šanci tomu ještě dám a to hlavně díky Milanu Ondríkovi. ()

j.sorensen 

všechny recenze uživatele

Případy 1.oddělení, to samozřejmě nejsou, ty se chtěj co nejvíc přiblížit skutečnýmu vyšetřování, s Marešem v čele. Tohle ani nemá ty ambice, ale přesto pořád lepší, než všechny naše modravy, anděly, speciálisty a já nevim který další taky. První řada výborná, žel další už ztrácej hodně na příběhu, motaj se tak nějak dokola, hodně nuděj. Za seriál dvě, no za velkolepý pokus, snahu, krásný lokace Bratislavy, na kterou mám krásný vzpomínky, pěkný hérečky, celkově, s hodně odřenýma ušima, za tři. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (6)

  • Seriál sa volá podla titulnej piesne, ktorú má na svedomí slovenská kapela Korben Dallas. (lukyno40)
  • Reštaurácia, prostredníctvom ktorej sa uskutočňovali dodávky drog, sa volala Clean & Wash s.r.o. Tibor Maxovský (Tomáš Maštalír) dodal, že sa mohla volať rovno Money Wash (pranie peňazí). Ide o narážku na firmu Rent and Wash (prenajmi a vyper), ktorá figuruje v kauze Bašternák ohľadom nadmerných vratiek DPH, čím štát údajne prišiel o takmer dva milióny eur. (fugyx)
  • Titulnú pieseň "Za sklom" nahrala skupina Korben Dallas. (lukyno40)

Reklama

Reklama