American Horror Story - Asylum (2012) (série)
Michael RymerScénář:
Tim MinearKamera:
Michael GoiHudba:
James S. LevineHrají:
Zachary Quinto, Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Lizzie Brocheré, James Cromwell, Jessica Lange, Frances Conroy, Fredric Lehne, Mark Margolis, William Mapother, Sean Patrick Thomas (více)VOD (1)
Sestra Mary Eunice s hrůzou zjistí, že na Briarcliff sestoupil temný anděl. (Disney+)
9/10 ()
Tá byla dokonalá! ()
Potom, ako sa jeden z pacientov liečebne pokúsi o samovraždu je vystrašená dokonca aj sestra Mary. Muž totiž na stene zanechal nápis v aramejčine, ktorý ju zjavne vystrašil. Lana utečie doktorovi Thredsonovi, avšak opäť skončí v ústave Briercliff. Sestra Mary zavolá sestre Judy a oznámi jej, ako vyzerá vražda lovca nacistov potom ako všetko naplánovala. Judy sa rozhodne čeliť prízrakom minulosti, čaká ju však obrovské prekvapenie. Kittovi sa podarí utiecť z policajnej cely a snaží sa dostať Grace z liečebne, avšak ich útek nedopadne dobre. Seriál naďalej neprestáva prekvapovať dejovými zvratmi a stále ma čo ponúknuť. ()
Nová postava, dokončení příběhu sestry Jude a parádní řežba v závěru. Solidní. ()
Tak a máme zde dalšího "superhrdinu"! Tentokrát je to milosrdná smrt, která má bratránka ďábla. Briercliff je prokleté místo, jednou ho navštívíš a už se z něj nedostaneš.. ()
Photo © FX Network