Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepovedlo se to. Tahle komedie je děsně povrchně natočená a je opravdu infantilní, a to jsem si myslel, že Mark Waters z toho něco vyždíme, ale nestalo se. Nesmál jsem se, ale přál jsem si, aby to už skončilo, a já to měl za sebou. Lindsay Lohan a Jamie Lee Curtis nemůžou za to, že tahle komedie je celkově o ničem. 40% ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

No to byla správná taškařice! Kdyby nebylo slabšího závěru, dal bych možná i hvězd pět. Válel jsem se smíchy a i když byla zápletka občas nervydrásající, dalo se to v nějakém jiném pokoji rozdýchat, a pak se opět vráti k televizi. Ještě musím ocenit, jak ze začátku hrála Lindsay Lohan. Ve všech ostatních filmech se teenageři chovají úplně jinak, než jací jsou ve skutečnosti. Tady ale byla Lindsay přesně taková, jaký bych byl nejspíš já, což, jak nad tím tak přemýšlím, vlastně vůbec nemusí znamenat realisticky ztvárněnou postavu :-) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Freaky Friday" ma velice milo prekvapil. Moc dobrá americká mysteriózna komédia. Jednoduchá zápletka, kedy si matka, úspešná psychologička, a jej pubertálna dcéra nedobrovolne vymenia svoje telá. Znie to dosť gýčovo, pravda? To som si myslel aj ja. Lenže výsledok je úplne opačný. Je to výborne zahraté, tak zo strany Jamie Lee Curtis ako aj Lindsay Lohan. Svižne zrežírované a celé doplnené energickým neo-rockovým soundtrackom. Musím tiež spomenúť, že súčasťou tohto soundtracku je i skladba od legendárneho speváka skupiny Ramones, Joey Ramoneho "What A Wonderful World". **** ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mezi námi děvčaty je to jiné než mezi chlapci:). Popravdě úplně jiné. Kdo čeká úchylnou záležitost "raději nechci vědět o čem" je na omylu. Konečně po delší době jsem opět viděl komedii, která si vystačí s dvěma dobrými herečkami, výbornými dialogy a jednoduchostí, která neurazí a je naopak překvapivě příjemnou změnou oproti všem sexistickým komediím "vy víte o čem". Matka a dcera se jednoho dne probudí v kůži té druhé. Toužili jste po tom? Tak tady uvidíte, jak by to dopadlo kdyby jste byli o dost vtipnější než doopravdy jste:). Lindsay Lohan je roztomilá jako vždy a tentokrát ke svému výkonu ještě přidala špetku elegance (hlavně při výměně s matkou...). Pro mě ne tolik sympatická Jamie Lee Curtis, která už nemá ten svůj jedák jako v Halloweenech, příjemně překvapila, hlavně když je uhozená v podobě své dcery. Opravdu se obě herečky příjemně předvedli, když si vymění postavy a člověk se začne divit. Rozhodně komedie pro každého, kdo nechce poslouchat jen dialogy obsahující oslovení pohlavního orgánu ženy ve všech světových jazycích a další "příjemnosti". ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +příběh, herci, námět, scénář, hudba... -starší publikum to nemusí příjmout/// Skutečně jedna z nejlepších komedií, kteréžto kraluje jak Jamie Lee Curtis tak rovněž i Lindsay Lohan. Když jsem snímek viděl poprvé, tak jsem se nepřetržitě chlámal, bavil a težko popadal dech. I když film nejlépe zachytí diváci ve věku 15-20 let, tak si myslím, že pokud starší publikum přihmouří oči nad "pohádkovostí" tak se mohou rovněž skvěle bavit. Výborní byli i ostatní herci. Potyčky mezi dědou a vnukem. Snoubencem a dcerou atd. vše bylo prostě bezchybné, zábavné. Nechyběla zde romantika, poučení, vtipné situace. Vedle pasti na rodiče asi nejlepší film Lindsey Lohan. Celkově filmů zatím nemá moc, ale těším se na její nové a doufám, že i nádále tahle herečka bude patřit mezi mé oblíbené. PS: chce to pokračování./// Celkem 93%/// ()

Galerie (65)

Zajímavosti (32)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 110,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 160,8 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 20 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama