Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americko-irsko-britský film, který režisér Tommy O'Haver natočil podle stejnojmenné knihy, vypráví příběh dívenky Elly, která žije v magickém světě, kde jsou všechny děti při narození obdarovány pohádkovou Kmotřičkou. Ella jako dar a zároveň prokletí dostala poslušnost a proto nemůže odmítnout žádný příkaz. Aby se osvobodila a získala vládu nad svým životem, musí přelstít království plné obrů, lidožroutů, zlých nevlastních sester, mluvících knih a zákeřných intrik. Pokud se jí to podaří, možná na své cestě potká lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $31miliónovTržby USA $22,918,387Tržby Celosvetovo $27,388,767║ Rozprávkové prekvapenie ako hrom, porovnateľné asi len zo Shrekom(ktorý tiež vydarene parodoval všetko čo mu prišlo do cesty), za minimálni rozpočet je ponúknuté asi možné maximum, kde nechýba poriadna odviazanosť a experimentovanie, ktoré na každom kroku vychádza a bohato zabáva. Anne Hathaway je v úlohe sladká ako cukrík, jej šibalské oči nás nechávajú jej fandiť aby svoje zaklatie konečne odkliala... /95%/ ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele

Komediální pohádka, ve který hraje Hugh Dancy, Anne Hathaway a narratorem je sám Idle? Už jenom podle těchhle tří jmen bych to chtěl vidět hned, ale nevěděl jsem o ní vůbec nic až do chvíle, kdy jsem se na ní vlastně náhodou začal koukat. A vysoký očekávání ta pohádka upřímně řečeno naplňuje - nebejt přehrávání a všeho toho přehanýho pitvoření se (především u sestry Olive a strýce zlouna), který možná sice k pohádkám patří, ale já to prostě rád nemám nikde, tak bych tomu dal klidně i 4*. I těm roztomile špatnejm trikům navzdory. Je to víc než příjemná záležitost se spostou nápadů, gagů, skrytejch vtípků a hlavně se sympatickou a skvěle padnoucí nadsázkou občas hraničící až s parodií, to všechno zaštítěno a uvozováno Ericem Idlem - co víc chtít? Scénář je napsanej dobře, na hlavní páreček se kouká hezky a jsou tam skvělý písničky (v čele s tou závěrečnou Eltonovskou parodií na Bollywood), takže za mě je to další pohádka, kterou si rád schovám pro svý děti. ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Zakletá Ella se odehrává v podivně pokroucené pohádkové řísi, která svým svérázem není úplně daleko od Shrekova animovaného světa. Jinak je to ale naprosto nenáročná oddechová pohádka, která si opravdu na nic nehraje... A s rozjásanou roztomilostí hlásá: Jsem blbá, jsem tady a mám z toho radost. Tak proč bychom se neradovali taky, jářku? (Osobní poznámka na konec: Anne Hathaway má asi nejkrásnější horní končetiny, jaký jsem kdy viděl. A aby nedošlo k mejlce... termínem "horní končetiny" myslím tu část těla od ramen po konečky prstů.) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nick Glennie-Smith a Shaun Davey: 1. Don't Go Breakin' My Heart - Anne Hathaway and Jesse McCartney ,2. It's Not Just Make Believe - Kari Kimmel ,3. Respect - Kelly Clarkson ,4. Walking On Sunshine - Jump 5 ,5. True To Your Heart - Raven ,6. I Think I Love You - Kaci ,7. You Make Me Feel Like Dancing - Anne Hathaway ,8. Somebody To Love - Anne Hathaway ,9. If You Believe - Andrea Remanda and Bryan Adams ,10. Strange Magic - Darren Hayes ,11. Magic - Stimulator ,12. Once Upon A Broken Heart - Beu Sisters ,13. Score Suite by Sean Devel , ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Úžasná uchylná a kouzelná pohádka, která pobaví a chytne za srdce. Tak trošku pohádka v moderním pojetí, ale dá se na to i tak koukat. Krásně jsem si u Elly odpočinula, nemusela jsem na nic myslet a užívala jsem si tu atmosféru pohádkového městečka. Cover od Queenů v podání Anne Hathaway byl skvělý. Zakletou Ellu jsem viděla již několikrát a vždy se na film ráda podívám, hlavně kvůli úsměvavé Anne. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (5)

  • Název města Lamia, kde princ Char žije, je latinské označení pro čarodějnici nebo upíra. (Teres)
  • Na večírku obrů zpívá Ella (Anne Hathaway) píseň „Somebody To Love“ od skupiny Queen. (hrumsrt)
  • Pisničky, které zpívá Ella, nazpívala všechny sama její představitelka Anne Hathaway. (Teres)

Reklama

Reklama