Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (343)

angel74 

všechny recenze uživatele

Předně bych chtěla poznamenat, že fotbal mám celkem ráda, negativně zaujatá tedy rozhodně nejsem. Tvůrci nezapřou dobrou znalost prostředí, z něhož si oprávněně střílejí. Bohužel, to je asi tak jediné pozitivum, co mě napadá. Nesedí mi přílišná vulgarita, která čiší téměř z každého druhého záběru, o té verbální se radši ani nebudu zmiňovat. Opravdu vtipné situace bych spočítala na prstech jedné ruky. Sorry jako. (40%) ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

...Peníze, chlast, drogy, děvky... co to je?'' ,,Vlk z Wall St...'' ,,NE! Je to Vyšehrad!'' Smál jsem se, a jak! Jediná škoda je, že to má dohromady nějakých 80 minut, takže jsem to skouknul během večera a nejspíš se mi to rychle vypaří z hlavy.  Skvělá komedie s geniálními vtipy, které však bohužel přejdou od slov k činům a... no, že by to vyloženě potřebovali. Některý jsou totiž dost nechutný, no... no asi tak. Jinak Štafek hraje skvě le, postava Laviho je skvělá. Docela netipický film (teda vlastně seriál) na české poměry.  No... já k tomu nemám co říct. Prostě tohle je neuvěřitelná slátanina, co si dle mě zaslouží 7,5-8/10      (a těším se na film:) ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Český internetový fenomén dostává své pověsti, ale bohužel jenom v první polovině epizod, ve které jde o opravdu svižnou a odvážnou sportovní satiru, která si nebere servítky a skvěle baví. Po přeobsazení jedné z kličových jde ale energie a kvalita do kopru a druhá polovina první série jede již na půl plynu a je pouze odrazem předchozích geniálních dílů. I přes slabší epizody jde ale na naše poměry o netradiční a zajímavý projekt, který má povedené epizody tak silné, že zlidověly a staly se fenoménem, což je obdivuhodné. Snad podobných dílů ještě pár přibyde. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príjemným humorom podaná satira o českom futbale, ktorá však tento fenomén vykresľuje s jeho najväčšími problémami - Lavický ako obrovský talent, ktorý podáva lepšie výkony v baroch a v posteli ako na futbalovom ihrisku padne na dno a po vyhadzove zo Sparty Praha skončí v treťoligovom Slavoji Vyšehrad. Ani tam však svojimi výkonmi neoslňuje, skôr naopak. Ak by bola séria dlhšia mohla sa viac zamerať aj na zápasy, takto však tvorcovia vo viacerých epizódach vystihli najpálčivejšie problémy mnohých "hviezdnych" futbalistov a hlavný protagonista svoju úlohu tiež zvládol viac ako dobre. Škoda niekoľkých slabších epizód, ale celkovo je seriál príjemným prekvapením pre všetkých futbalových fanúšikov a hráčov, rovnako ako trénerov. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Škoda. Ve druhé polovině je Vyšehrad přesně tím, čím v první není. Jestliže první pětka byla chytrá a humor měl hlavu a patu, tak druhá polovina je už jen o humoru. Jenomže o tom záchodovým, který bude bavit tak možná fanoušky teen komedií z přelomu 1000ciletí. Suma sumárum ty 4 dám, ale náběh to mělo sakra lepší. 70 procent především za první polovinu seriálu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Ústřední znělku „Lavina“ nazpíval Vojtaano. (SONY_)
  • Epizoda je inspirována kauzou odchodu fotbalisty Tomáše Řepky ze Sparty Praha, při kterém údajně ukradl klubovou kasu s příspěvky od hráčů. Sám Tomáš Řepka si zde střihl povedené cameo. (NiWi)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama