Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 1971. Čerstvý absolvent vojenské základní služby Stanislav Pekárek nastupuje jako řidič ČST. Brzy se otrká a vyráží na první exteriérové natáčení, kde získává přehled o názorech a fungování umělecké „sebranky“, ale i principech socialistické ekonomiky. Následné šmelení benzínových talonů se mu stává osudným. Státní bezpečnost na něj má háček a Pekárek podepisuje spolupráci. Má to i své výhody, sen o automobilu Volha je na dosah. (Česká televize)

(více)

Recenze (159)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Podle ukázek jsem si docela přál, aby se nestalo to, čeho jsem se víc než trochu bál. Efektivně sestříháná ukázka, která naláká masy, a pak 1. díl, který masy odradí. Jen tak mimochodem, na osmou večer je to hodně vulgární, což už ale asi nikdo neřeší. Však současný dětský slovník tomu plně odpovídá. A v kostce řečeno - může to mít skvělou výpravu, skvělé herce, ale když mi není ani jediná z postav sympatická, tak se mi s daným kusem většinou nechce ztrácet čas. A zde mi teda sympatický nebyl absolutně nikdo. ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až k nám dorazí Islámský stát, tak se těším, že budu opět předsedou interrupční komise, trochu mi to chybí už. Tento pohled na socialistickou společnost není tak pravdoláskařsky slizký jako Vyprávěj, není ale komu fandit. Klára "kuní ksicht" Melíšková hraje všechny svoje postavy se zvláštní naléhavostí, zarputilostí, asi má exekuce. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravdě jsem čekal trochu více odlehčený příběh. Takhle zhutnit do jedné hodiny a jednoho člověka tolik neřestí mě překvapilo. Nejdříve nemile, později si získal první díl mou větší pozornost. Na formu jsem si docela rychle zvykl, výprava je obdivuhodná. Příště už uvidíme, jak ten soudruh buran naloží se svou nově nabytou (ne)mocí. ()

yntelygent 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvej casti dam 2 hvezdy,po vstupe sudruhov z Stb to mozno bude mat potencial na nieco zmysluplne.Nemam nic proti K.Hadkovi,ale pride mi malo spontanny a skor taky nasilu drsny a vtipny ....No a pride mi aj dost nepravdepodobne,aby si clenovia stabu,vykresleni,ze su mierne povedane v nemilosti rezimu,nedavali bacha na reci,pred cudzim novym soferom o ktorom nemohli vediet ci si ho tam nenasadili sudruhovia braniaci ideologicku cistotu....asi na to pridu az v dalsich dieloch...uvidime.P.S. Povestny vrsovicky dloubak ukazal A.Panenka az v r.1976,tj.5 rokov po  tom ako sa odohrava dej tejto 1.casti... ()

cottys odpad!

všechny recenze uživatele

Ajajaj. Tak tohle byl průser od A do Z. Vtipy nebyly vtipné, retro atmosféru to u mě nenavodilo vůbec ,herci jeden vedle druhého brutálně přehrávali, dva maníci, kteří na mě působili spíš jako parťáci Clinta Eastwooda, než agenti StB. A tak bych mohl pokračovat, že by to vydalo na knihu. Zlaté Vyprávěj. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečných titulcích je jako Stavný z OPBH uveden Jiří Bálek, správně má být Jiří Bábek. (JSy)

Reklama

Reklama