Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě Fairwater dochází k dalšímu podivnému úmrtí na srdeční selhání. Obětí je sedmatřicetiletý Chuck Hughes. Za čtyři roky již takhle zemřelo přes třicet lidí. Vše začalo po aféře s Johnym Bartlettem, který v záchvatu šílenství zastřelil dvanáct lidí. Byl popraven a odsouzena byla i Patricie Bradleyová, která ho oddaně milovala. Ta ale byla po pěti letech propuštěna a žije ve starém domě s matkou. Na pohřbu Chucka Hughese se objeví Frank Bannister, který se zabývá výzkumem psychoaktivit. Seznámí se s manželi Rayem a Lucy Lynskeyovými. Oba pozorují podivné přízraky a Frank jim nabídne svoji pomoc... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

Ruut 

všechny recenze uživatele

A podruhé jsem viděl na svátky 2009 aniž bych si film z dřívějška pamatoval. No hezký ... Slušný rozjezd, pak hodina mírně z kopce a pak jsem už skoro chrněl a na finále nebyl ani trochu zvědavý. Jackson musel mít kurně dobré managerské schopnosti, když po tomhle ukecal studio na Pána prstenů! --------- Nůůůůda! Hezký vizualní efekty, fajn herci a pár opravdu povedených fórků. A v čem je teda háček? Zbytek je vata a vykradačka jiných duchařských komedií. Na komedii moc neodvážné, na horor ... hmmm to nemá s hororem nic společného. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Námět skvělý, herci skvělí, zpracování vtipné a kreativní, a přesto tomu něco chybí.. Anebo je toho naopak tolik, že se postupně ve všech odkazech, bubácích zabíjejících bubáky a bubácích hovořících s divnými lidmi ztratíme a necháme se odnést tak hluboko do Jacksonovy hlavy, že velmi povrchní, neoriginální a nečekaně i přeplácaná závěrečná třetina se nás nakonec ani nedotkne a zůstane jen u toho známého pocitu "tohle mělo být jinak (a lépe)". Jednou jsem se pobavil, podruhé už bych musel mezi scénami hodně přetáčet, takže zlatý a neškodný střed - 60% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, ve kterých je prostě všechno správně. Peter Jackson překypuje dravými režijními i scenáristickými nápady, Přízraky jsou neustále zábavné a milovníci černého humoru se tady musí cítit jako doma. K tomu Michael J. Fox v hlavní roli, hudba od Dannyho Elfmana a fantastické triky studia Weta, díky nimž je na všechny ty ohnívající mrtvé a povětřím poletující duchy radost pohledět. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy jméno Petera Jacksona znalo jen pár hororových našenců, natočil hororovou duchařskou komedii, která bohužel nezaujme ani příznivce jeho starších kousků ani ty, kteří čekají podívanou ve stylu "Krotitelů duchů". Jedná se o velice nudný snímek, který není ani strašidelný ani vtipný a i když nemám nic proti Foxovi, do téhle role se vůbec nehodil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Přízraky“ se nezařadí k mým velmi oblíbeným filmům, myslím, že to je jeden z těch filmů, které jsem rád, že jsem viděl, ale jednou to stačí. Nic to nemění na tom, že jsem se skvěle bavil, že mě Michal J. Fox zase uhranul, a že je to pořád film, který má skvělé hororové prvky, jež fungují, a to i v kontrastu s poměrně humorně pojatým příběhem, který se skvěle hodí ke klasickým Peterových raným hororům. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (26)

  • Michael J. Fox tuto roli hrál už v době, kdy mu byla diagnostikována Parkinsonova choroba. Až v roce 1998 byla ovšem jeho nemoc zveřejněna. (Ajinka126)

Reklama

Reklama