Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě Fairwater dochází k dalšímu podivnému úmrtí na srdeční selhání. Obětí je sedmatřicetiletý Chuck Hughes. Za čtyři roky již takhle zemřelo přes třicet lidí. Vše začalo po aféře s Johnym Bartlettem, který v záchvatu šílenství zastřelil dvanáct lidí. Byl popraven a odsouzena byla i Patricie Bradleyová, která ho oddaně milovala. Ta ale byla po pěti letech propuštěna a žije ve starém domě s matkou. Na pohřbu Chucka Hughese se objeví Frank Bannister, který se zabývá výzkumem psychoaktivit. Seznámí se s manželi Rayem a Lucy Lynskeyovými. Oba pozorují podivné přízraky a Frank jim nabídne svoji pomoc... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak další srandovní duchařina je na světě. Je to spíš komedie než horor, ale sem určitě patří. Jackson mě docela mile překvapil, že netočí jen bitky elfů se skřetama a vše se netočí kolem prstenu a Froda. Duchové kteří se zde objevili měli bezesporu lepší hlášky než Gimly. Já času s tímhle snímkem určitě nelituju, protože efekty jsou na vysoké úrovni, děj má hlavu a patu a hlavně se pořád něco děje a máte tak příležitost se pořád smát a nenudit se. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Slušná zábava, ale kdyby se Jackson tolik trikově nepředváděl a odpustil si výrazný komediální nádech, dovedl by ten příběh i uspokojivě děsit. Takhle to vypadá, jako by si Marty McFly jenom odskočil na Novej Zéland nezávazně zablbnout s duchy, než zas začne řešit vážné záležitosti s cestováním v čase ... ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Michael J. Fox se na tyhle filmy prostě hodí. Prostě mu to žerete a hotovo. Peter Jackson si dal oddych od hyperkrvavých komedií a natočil jen hyperujetou (a krvavou bez krve) komedii v níž si střihl i hodně zábavné cameo (hraje typa s piercingem co vrazí do M.J. Foxe těsně než potká ducha Raye). Nebyl by to Peter Jackson aby to nepojal trochu "netradičně" a tak se dočkáme babky s brokovnicí, ducha šukajícího s mumií, FBI agenta co vypadá jak Hitler nosí Uzi a brnění a má alergii na křičící ženy (a to zdaleka není všechno). Ovšem největší úlet je ten seržant z Kubrickova Full Metal Jacket. Dále hlášky jako "Není nic horšího než banda nasranejch mrtvejch černochů." No prostě bezva. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Svižná duchařská komedie, která místy a zejména ke konci volně přechází do hororovější atmosféry. Film jsem viděl až v r. 2011, tudíž 15 let po natočení a i tak se mi líbil. Je málo starých filmů, na které když se poprvé podíváte s takovým odstupem, tak vás stejně osloví i v konkurenci dnešních trikových trháků. Peter Jackson ukázal smysl pro humor i vážnost příběhu, k tomu mu pomohl vždy sympatický Michael J. Fox. PŘÍZRAKY bych tedy zařadil do podobné kategorie jako např. BEETLEJUICE a stejně tak ohodnotil. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5... S trochou nadsázky sa dá povedať, že Frighteners je tak trochu "Ghostbusters revival" podľa kreatívneho šialenca Jacksona...Má to nápad a niektoré scény sú vychytávkové, chce to byť vtipné, strašidelné, temné aj úsmevné, reálne aj inovatívne- a viac-menej sa to aj darí. Každopádne najslabší film od P.J., hoci stále príjemné na pozeranie... ()

Galerie (92)

Zajímavosti (26)

  • Režisér Peter Jackson si ve filmu střihne cameo jako chlapík, do kterého narazí M.J. Fox před místními novinami. (daEmoNickY)
  • Aby vyhověla požadavkům na digitální vizuální efekty pro účely tohoto filmu, musela Weta Digital (kterou spoluzaložil Peter Jackson) rozšířit své kapacity z jednoho na pětatřicet počítačů. Investici zúročila později při práci na trilogii Pán prstenů. (HellFire)

Reklama

Reklama