Reklama

Reklama

OA

(seriál)
  • USA The OA
Trailer
Drama / Mysteriózní
USA, (2016–2019), 14 h 43 min (Minutáž: 31–71 min)

Hrají:

Brit Marling, Will Brill, Emory Cohen, Patrick Gibson, Brendan Meyer, Ian Alexander, Scott Wilson, Robert Eli, Marcus Choi, Chloe Levine, Nikolai Nikolaeff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Sedm let po svém zmizení se mladá žena vrací se záhadnými novými schopnostmi a společně s pěti neznámými se vydává na tajnou misi. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (132)

Devilian odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem EZOCRINGE. Rádoby originální scénář je tak neskutečně dementní, že to trumfnou snad už jen ještě dementněji napsané postavy. I mrkev má ve finále víc charakterových vlastností, než všechny postavy tohohle "díla" dohromady. Ezoonanie z pera Brit Marling, která si z nějakého vlastního pohnutí potřebovala zahrát anděla na cracku. "Woke" a "deep" výgrc, který může uspokojit jen lidi, kteří stříkají blahem u sraček jako je Pozemšťan. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Asi nic co by mě ve výsledku nějak oslovilo. Údajně stejně povedený Netflix kousek jako Stranger Things. Tak to už vůbec. Problém už jenom se samotným seriálem je takový, že je pro mě tak těžké u tohoto seriálu tak udržet pozornost, že jsem asi teprve ve čtvrtém díle zjistil o čem to asi přibližně je a ve třetím díle jsem zjistil, že je hlavní postava vlastně slepá. A tohle by se nemělo stávat. Je mi jasné, že v tom hraje roli i možná moje nevole ve sledování, ale i přesto není moje práce, abych se nechal zaujmout nějakým seriálem. To on musí udělat sám tím jak je udělaný. Ale chápu, že sto lidí, sto chutí. Mám docela problém s tím, že ten seriál je vlastně i nedokončený. Asi bude víc sérií, ale i tak jde o to, že já si sám ani nejsem jistej, na co jsem vlastně koukal. Tohle nebylo rozhodně něco, co by silně zaujalo mou pozornost. Prostě ne. ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavá levičácká mysteriozní kravinka pro mladé publikum, která lehce znechucuje unyle pomalým dějem a naprosto kurví dojem nesmyslným koncem. Asi jako když měsíc balíte holku, pak vás konečně dotáhne domů a když už ji položíte na postel a sáhnete na kozy tak dostanete facku a vykopne vás z bytu. Asi tak nějak to finále po všech předchozích dílech působilo. A nemluvím jen o scénáři. Opravdu si někdo myslí, že magor přijde vystřílet školu, po pár dávkách vleze do jídelny a jen tak si pochodí kolem 150ti lidí krčících se pod stolama a pak se zvědavě podívá jak 5 magorů cvičí Tai Chi a nikoho nesejme? ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

První řada byla zvláštní, inspirativní, terapeutická, ale asi moc divná a vyústění mě přesvědčilo, že to celé nemělo smysl. Podlehl jsem, jako někteří hlavní hrdinové. Na druhou řadu jsem se tak ani nechtěl dívat. Až po několika letech čas uzrál. Zdála se mi „lepší“, ale hlavně té první dala smysl. Můžeme se jen dohadovat, jak by příběh, který měl mít pět řad, dál pokračoval. Ale také v nejlepším přestat a i cliffhanger tomu dává důstojný konec. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Myšlenka rozhodně ucházející (ni novátorská), ale bohužel s tím končím PO 4. DÍLE, protože ve mně The OA nedokáže vzbudit permanentní zájem. Spousta scén působí nechtěně směšně až parodicky, a nemůžu si pomoct nevidět v tom nic lepšího než jakési "The Leftovers pro slabomyslné". Snaze navzdory existují poutavější seriály. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (8)

  • V 1. minutě, když doktor Roberts (Emory Cohen) posiluje, slyšíme v pozadí skladbu „Ordinary World“ od anglické kapely Duran Duran, která vyšla na jejich sedmém studiovém albu nazvaném „Duran Duran“, které bylo přezdívané „The Wedding Album“ a jenž vyšlo v roce 1993. (Trajektt)

Reklama

Reklama