Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr už několik týdnů chodí s Renatou Valešovou, která vede taneční studio. Tam dává prostor zejména teenagerům z vyloučených komunit a sociálně znevýhodněných skupin. Po jedné z tanečních lekcí najdou Renata s Petrem mrtvého Antanase Kalvelise, úspěšného choreografa z Litvy, který teď skupinu připravuje na mezinárodní soutěž v Rize. Petr před Renatou tají, že je policista. Jeho profese mu už několik vztahů zničila. Strouhal to akceptuje a rozhodne se toho využít. Petr má uvnitř tanečního studia zjistit co nejvíce, protože mladí tanečníci s policií moc spolupracovat nechtějí. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak jsou ty detektivky v našich luzích a hájích čím dál tím slabší. Minule to u mě přes příšernou Špalkovou vyhrály (světe div se) Stíny v mlze, tentokrát to bylo s Novou nerozhodné. Mám pocit, že Nova to nechává dojet, protože na rozdíl od předchozích dílů (s Kajnarovou a Lamborou) je i ta výprava viditelně chudší a akčnost se taky kamsi vytratila, aniž by ji ale něco nahradilo. Nedávno jsme náhodou shlédl stařičkého komisaře Rexe - díl, kde nešťastný chlápek zabije dvě ženské ze stejné firmy. Ty na něj nastrojily údajné znásilnění a nejhorší bylo, že nad ním okamžitě zlomila hůl jak jeho šéfová (dostal padáka), tak manželka, která se s ním rozvedla. Byla to (natočeno před dvaceti lety) ukázka toho, jak se dá všechno snadno zneužít, i když tady si ona "znásilněná", pošilhávající po mužově místě ten karierní postup moc dlouho neužila...něco podobného bych tedy čekal i u skromnějších detektivek z domácí produkce, ale s výjimkou prvních řad Poldy tady nic podobného prostě není.    , které na něj nastrojí to, že se jednu pokusil znásilnit. ()

Carney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět tradiční scénář, kdy se děj přímo dotýká nějakého vyšetřovatele nebo jeho známého. Dějová linka "telenovela" bohužel pokračuje dál, tvůrci se zřejmě nechali inspirovat Kriminalkou Anděl, zde šli ještě dál, z drsného policajta se vyklubal milovník tance. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama