Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 178 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(227)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (163)

zette 

všechny recenze uživatele

Zde muzu smele hodnotit uz po prvnim dile. Kvalitni kriminalka musi stat na dobre napsanem scenari a zde Specialiste totalne vyhoreli... Dopravni spicka v Praze a tramvaj se tremi soupravami veze asi jen sest cestujicich a mezi nimi dva zlodeji a policajt, ktery s jednim kriminalnikem chodil do skoly a nahodou se potkaji po 35-ti letech... Policajti maji 15 minut casu na misto, kde maji pristavit autobus, ale posily tam volat nebudou, protoze maji malo casu:-). Letecke zabery na Prahu jsou sice krasne, uz ale zacinaji nudit, nebot se objevuji v kazdem druhem filmu ci serialu, ktery se nataci v nasi metropoli. Stafek se vice hodi do role vypatlaneho fotbalisty, nez aby hral kriminalistu. Jednu hvezdicku davam za fakt, ze se v pilotnim dile porad neco delo. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám slabost pro detektivky. Napřed jsem si vybírala jenom ty dobré. Pak už jsem všechny dobré viděla, přišly na řadu i ty řadové, seriálové. A po nich i ty podřadné ... Tady jsem žasla hned několikanásobně. Chápu, že člověk musí z něčeho platit nájem, jídlo, drogerii, ti movitější i auto ..., ale přijmout roli v tak slabém seriálu, to už musí být vážně zoufalství. Což by zcela vystihovalo i výraz většiny herců ... To zoufalství zcela chápu, nevěděli, co mají hrát! Hlavní šok byl, že i Dejdar, kterého jsem považovala za velmi dobrého herce (Učitel tance, Šakalí léta) je najednou zcela bez výrazu a totálně nepřesvědčivý. Tady nemá cenu rozepisovat, co všechno je špatně, když je slabý scénář, to ostatní se veze. ()

Reklama

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když někdo natáčí z prostřední policie bez dohledu odborníků. Ta neznalost je cítit v každé scéně. Herecké výkony tragické, scénář naivní, kamera střih hrůza, vtip žádný.....nesledovatelné. Jakub Štáfek jako policajt? Tomu snad ani on sám nevěří. Vždyť je to trapas. (viděny všechny díly). ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Smutný ..... Štáfek?....... po 20ti dílech -je to takový český ale místy i docela vtipný a částečně koukatelný Tak měnîm názor - Kuba Štáfek je vlastně fajn - a vlastně mě to celý baví 4 série Bohužel se staly 2 chyby - nechat zemřít jednoho z hlavních hrdinů je scénáristický risk, který tady brutálně nevyšel. No ele fatální se ukázala ne snad ztráta Prachaře, jako spíš příchod Dejdara. Od té doby nekoukatelno. ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Asi už všechny bylo řečeno, vydržel jsem celkem dlouho ale výměna Kajnarové za Leimbergerovou je vyloženě zločin sám o sobě. Vůbec nevím kde tu holku vzali ale jako policajtka je naprosto příšerná. K tomu Hána bez bázně a hany, který zjevně neví co má hrát, jestli drsňáka nebo "cíťu". Dejdar se snaží ale taky mu to moc nejde i když vina je spíš na scénáři než na něm. A ten bloňdáček se vlastně jen vyskytuje. To, že to s prací policie nemá ani zbla společného jsem popravdě čekal, to je u nás už takový zvyk, že scénárista neví o tom co píše ani ťuk a je přeci pod jeho úroveň si to zjistit, páč je jistě z Prahy a všechno ví a zná ale přeci jen si mohli dát záležet na tom výběru herců. Ze začátku to šlo ale kam to dospělo... On asi nikdo nemá moc zájem, když vidí kam to vede. Je těžké být pozitivní při shlédnutí českých seriálů ale vlaštovky se najdou. Např. první dvě série Poldy se docela dali (bohužel odchod Orozoviče to zazdil). Nicméně pořád ČT jasně válcuje tyhle rádoby úspěšné rychlokvašky, které se chválí jen sami ve vlastních reklamách :-) ()

Galerie (2 010)

Zajímavosti (37)

  • David Prachař, kterého nahradí Martin Dejdar, skončil v seriálu kvůli svým ostatním závazkům. „Mám trvalé angažmá v Národním divadle, jsem členem divadla Verze a ve dvou dalších ještě hostuji. A to už nešlo s plným vytížením ve Specialistech nadále spojovat,“ prohlásil herec. [Zdroj: Blesk.cz] (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo v Černošicích u Prahy. (SONY_)
  • Monika Třeštíková (Tereza Osláčová) v příběhu zahyne pádem pod vlak, kterým syn kriminalisty Lorence přijel z Plzně a ona sama jím měla jet do Brna. Její smrt ale způsobila elektrická jednotka řady 471 známá pod názvem CityElephant, jenž je schopná jízdy jen na stejnosměrné napájecí soustavě, přičemž Plzeň leží na soustavě střídavé a až do Berouna by ji musela táhnout jiná lokomotiva. Navíc jde o vozidlo pro příměstskou dopravu, které se na dálkových spojích, jako jsou vlaky Plzeň-Praha-Brno, nepoužívá. (Martin_L)

Reklama

Reklama