Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (144)

Karp 

všechny recenze uživatele

Milovník samozřejmě neútočí na divákův intelekt a nevyžaduje od něj úvahy o smyslu vlastního bytí, společnosti a účelnosti. Je to obyčejná komedie, která má lehce netradiční námět. - A to je na ní zároveň to nejcennější. V důsledku toho působí neokoukaně, byť výše vyřčené stále platí. Pro toho, kdo chce jít do kina, nemá žádná očekávání a nesleduje plátno skrz sofistikovaně ušlechtilý kritický okulár, bude Milovník po přechodu skvělou oddechovkou. Film stačí vidět jednou a není nutné se k němu vracet, ale herecký výkon Eugenia Derbenze je fajn a jeho Maxim patří mezi zajímavé "hrdiny" dnešního filmu a emancipované společnosti. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude ještě o něco vtipnější, ale hlavně ze začátku tu byly momenty, kdy jsem se moc nebavil. Jakmile se to ale trochu rozjelo, bavil jsem se a u některých scén jsem se skutečně bavil. Finále už je taková klasika, která je nezbytná, protože hlavní postava nemůže být za hajzla, ale i tak jako komedie povedené. ()

Reklama

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Zabavila som sa a to je predsa podstata komédie. Mierne originálnejšie ako priemer tvorby v USA. Jednoduché, vtipné, no na môj vkus príliš dlhé. Na komédie som náročná, pretože sa mi obracia žalúdok z primitívnych vtipov, ale vieme, že dobrej komédií stačí aj 90 minút. Odporúčam pozerať v originále, Salma Hayek je neodolateľná, keď rozpráva po španielsky. Ku koncu som sa modlila k nebesiam, aby to nemalo nejaký stupidný klišovitý koniec, ktorý by pokazil celý film, vďakabohu, bolo to klíše len na 50%. - 3* ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Jde o klasickou letní komedii. Námět snímku je originální, avšak výsledek působí poněkud utahaně. Chce to snímek prostříhat a vynechat některé scény... a že některé scény jsou opravdu trapné. Většina herců si vede obstojně (spokojen jsem především s mou oblíbenou Renée Taylor, jenž je u nás známá především jako Sylvia Fine ze seriálu Chůva k pohledání). Nejde o špatný film... většina vtipů je povedených, ale jde to zvládnout i lépe. ;-) (viděno v původním znění) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jasné, bolo to švacnuté na hlavu, ale niektoré momenty som sa trhal smiechom aj s manželkou, takže nemôžem inak a už sa teším, keď si na ďalší deň dáme Overboard. Perfektné gagy, sympatický kasting aj s malými cameami ako Michael Cera alebo Rob Corddry. Fakt že jedna z tých lepších bláznivých komédii za poslednú dobu. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • V den premiéry film utržil 3,9 milionů amerických dolarů a 12,3 milionů v otevíracím víkendu. Stal se tak druhým nejvýdělečnějším filmem o víkendu promítání své premiéry hned po snímku The Fate of the Furious (2017), který měl premiéru ve stejnou dobu. (PaTeXx)
  • Až 89% diváků v otevíracím víkendu bylo hispánského původu. (PaTeXx)
  • Natáčelo se v Santa Claritě a Pasadeně (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama