Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

joobi odpad!

všechny recenze uživatele

Zklamání, velké zklamání. Jednu hvězdu za vizuál, který je opravdu věrný předloze, druhá hvězda za soutěže, které jsou slušné a docela napínavé, a tu třetí snad už jenom z principu k Survivorovi (možná taky díky některým holkám v plavkách). Co je špatné: Určitě casting, nechápu na základě čeho to vybrali, ale je to katastrofa... berou tam lidi, kteří ani neznají originál Survivor, snad až na pár vyjímek. Další velké mínus je moderátor, tam se to opravdu nepovedlo a působí to směšně, naprosto postrádá charisma, které tomu dává Probst. A nakonec ten asi největší problém, a tím jsou samotní Češi. Působí to celé strašně trapně, nuceně a prostě... česky. Mrzí mě to, neboť Survivor je moje srdcovka, ale tohle je jenom slabá kopie, kterou bez potíží překonají i ty nejslabší řady ze Survivoru. Časem tomu dám možná ještě hvězdy dolů, uvidí se. - Po 10. dílech lze napsat jenom jediné... je to ODPAD. ()

Rázlik 

všechny recenze uživatele

Jasný, na Americké Kdo přežije to určitě nemá, ale až na nehodícího se moderátora stím prozatím nemám problém. Na můj vkus soutěžící dostali moc velké pohodlí už první den - mikiny, "spacaky", jídlo, atd. Samotné soutěže zatím vypadají v pohodě, po vzoru amerického Survivor. Každopádně tady to dostane špatné hodnocení už snad jen z toho principu, že je to České a na Nově... ()

Reklama

Knor 

všechny recenze uživatele

Další český pokus zkopírovat vynikající Kdo přežije a zase neúspěch. Kdo ty lidi vybírá ? Sympatickej tam není nikdo a to přežívání na ostrově mají dost ulehčený. A korunu tomu dává moderátor, kterej je topornej, bez emocí a zní jako by všechny svý komentáře četl z nějaký tabule ... hrůza. Ale pravda je, že to není ještě taková katastrofa jako Trosečník s Vašutem :-) ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi převzatý koncept klasickýho survivora, na nic si to nehraje. Ten Vašutův mě nebavil vůbec. Bohužel ke konci bylo vše rozehrané tak, že už to nikoho nepřekvapila. Mladí fanoušci survivera měly velkou výhodu oproti starším, kteří naivně mysleli, že se hraje podle toho kdo si to jak zaslouží. Tadle naivita trosečníků byla vidět i v prvních řadách amerického survivera Jeffa Probsta, než se ukázalo, že asertivita a snaha být co nejvíc užitečný vás před taktikou ostatních neochrání. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Je to špatné, né že ne. Moderátor je strašný, ale pokud to berete jako dobrý vtip, pak jeho strojený přednes funguje jako velmi zábavný motiv reality show. Daleko hrůznější je obsazení účastníků, kteří hru pojali jako válení po pláži s občasnými pseudo herními machinacemi. Občas nějaká ta hádka a podrazy a občas alespoň docela zábavné hry. Od Robinsonova ostrova jsem čekal průzkumy džungle, vyrábění a zdokonalování tábora, vymýšlení zábavy, lovení, chytání ryb...zkrátka něco na motivy Robinsona. Nic z toho. Všichni zalezou na pláž a kecají o kravinách. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Robinsonův ostrov je v pořadí druhou českou verzí veleúspěšné show Kdo přežije (od r. 2000). Poprvé se soutěž objevila na obrazovkách Tv Prima pod názvem Trosečník (od r. 2006). Primácká verze u diváků propadla, kvůli čemuž vznikla jen jedna série. (DexMASTER094)
  • V době natáčení sužovaly Filipíny extrémní teploty. Rtuť teploměrů se často blížila k 50°C. Sám moderátor Ondřej Novotný to odnesl deseti  úpaly. (DexMASTER094)
  • Natáčelo se po vzoru jedné z amerických verzí na Filipínském ostrově Caramoan. Hry se účastní celkem 18 soutěžících. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama