Reklama

Reklama

Příběh služebnice - Série 4

(série)
Trailer 3

Epizody(10)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (38)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pár fajn momentů tu je,ale jinak se čtvrtá řada většinou motá v kruhu,nebo minimálně přešlapuje na místě a kdyby vypustila opakující se vatu a z deseti dílů udělala hutných pět,vůbec nic by se nestalo.Ba naopak.Finále nebylo úplně špatné,ale podobně jako většina "epických" momentů téhle série nejednou nabídlo protočení očí v sloup...60% ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má i s touto sérií pár zajímavých momentů, ale přijde mi, že logika tady pokulhává víc a víc a ztrácí to tu pospolitost s prvními sériemi. Vývoj June jde tím směrem, že začíná být opravdu docela psycho (i když, kdo by po tom všem nebyl) a mění to u ní, jak se jim to zrovna hodí. Snad už pětka bude finále, už to opravdu dost natahují a už je to jen kousek od toho, aby se to přehouplo k tomu, že to tím úplně ztratí na kvalitě a té původní myšlence. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá séria sa trochu vymyká z atmosféry a spôsobu rozprávania predchádzajúcich troch a tak niet divu, že pre nemalú časť publika bude znamenať minimálne mierne sklamanie. I keď nejde asi o najlepšiu sériu, tak pôsobí najzomknutejšie a zároveň aj najkomornejšie, čo môže byť ďalší menší kameň úrazu. Ešte viac sa hrá na psychologickú nôtu, riešia sa politické diplomatické pletky a tak trochu bokom ide úžasná kamera a snaha o krásne vizuálne kompozície. Niežeby sme sa ich vôbec nedočkali. Tvorcovia uzavreli sériu tak, že ak by prípadne z nejakého dôvodu už ďalšia nevznikla, tak svojim spôsobom príbeh relatívne uzatvára. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. série už je přecijen o maličko slabší než předchozí tři. Narozdíl od nich ale nabízí divákovi mnohem častější pocity zadostiučinění. Postavy poněkud mění charakter, jak ty jakože kladné, tak ty jakože záporné. Z hlavní postavy se stává malinko psychopat, což je ale vzhledem k PTSD pochopitelné. První polovina je ještě nabitá událostmi, zatímco druhá půlka série už je daleko klidnější, dokonce bych se možná nebál napsat i relativně nudná. Je samozřejmě super, že se příběh a prostředí vyvinuly jinam, zároveň tím ale seriál ztratil to, čím je zajímavý a výjimečný - vizuál, tísnivá atmosféra Gileádu a zejména ono enormní napětí z vrtkavé přízně či nepřízně gileádských vůdců a vychovatelů. Samotný závěr je pak dost problematický. Jednak je trochu hloupý, tak také znamenal konec mé nejoblíbenější postavy. Moc si bez ní nedovedu představit 5. sérii a klidně bych to už ukončil. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejsilnějších sérií celého seriálu. Moc se mi líbí, že to není hollywoodsky naivní a June je realisticky se chovající oběť plná vzteku a touhy po pomstě. Byla tady celá řada naprosto fantastických a nezapomenutelných momentů. No a ten konec? Luxusní. Jsem rád, že nás nečeká jeho soud a další protahování téhle dějové linky. Dostal co si zasloužil a jak si zasloužil. No a já už se teď těším na další řady. Jen doufám, že už se aspoň v páté nebo šesté řadě přiblížíme k ději z druhé knihy. ()

Galerie (156)

Reklama

Reklama