Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (205)

luka4615 

všechny recenze uživatele

A Bad Moms Christmas se nese ve stejném hrůzném duchu, jako první díl z roku 2016. Opět zde dostaneme příšerný scénáristický hnůj, který je korunován katastrofálními hereckými výkony a neskutečným množstvím zpomalených záběrů. Takže opět, stejně jako u prvního dílu, musím použít ta kouzelná písmena: WTF. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě film na "oddych". Chtěla jsem něco nenáročného a byla jsem za mě příjemně překvapena :) Mě prostě baví Kathryn Hahn a vybrání matek k těm již známým - to se taky povedlo :) Ano - Vánoce jsou v USA brány jako totální šílenost, je třeba to brát hodně s nadhledem, ale já se bavila :) A kéž by někdo toto prožil :D ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Vánoční komedie ve stylu Bad Santa. S babičkami a fešným striptérem. Vtipy jsou přimočaré, ale fungující a poselství o tom, že pohodové Vánoce nedělá dokonalost ale mezilidské vztahy je sympatické. Stejně tak je milé zaměření na téma matka-dcera. Každá z babiček je totiž jiná a s dcerou má jinou interakci, ale všechny jsou vyřešené logickým i zkrátka lidským způsobem. Určitě si nenechte ujít závěrečné titulky, které jsou zážitkem samy o sobě. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Už za hranicou vkusu, prefeminizované a hrozne trápne. Jednotka sa mohla pýšiť aspoň pár vtipnými scénami, tu síce snaha bola, ale obyčajne to vypálilo do trápnosti a gýčovej sentimentality (hlavne pri konci). Dve hviezdy za sympatické herečky. Aj keď na druhú stranu sa čudujem napr. takej S. Sarandon, že sa dala nahovoriť na takúto koninu. 30/100 ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že toto není vyloženě film pro chlapy. Film ve mě vyvolal pocit Vánoce už nikdy neslavit a vymazat si mojí mamku z těchto "poklidných" svátků a to jí mám rád (konec to trošku zachránil). Některé scény byly přitažené za vlasy až moc - myslím takové ty ryze ženské. Jinak musím říct, že začátek filmu na mě zapůsobil že toto bude Hangover, ale pro ženy, a byl jsem docela natěšen, ale to se nestalo. Jediné co bylo ve filmu bezchybné, tak je role tří matek a když byly spolu tak s přehledem přehrávaly ústřední trojici svých dcer. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Film byl oznámen 23. prosince 2016, jen dva měsíce poté, co film Matky na tahu (2016) ukončil své promítání v kinech ve Spojených státech. Pouze 15 měsíců odděluje data vydání původního filmu a jeho pokračování. (ČSFD)
  • Názov filmu sa objaví až na samom konci snímku. (Astonko)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)

Reklama

Reklama