Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (205)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako to už býva zvykom, tak sequel väčšinou nedosahuje kvality prequelu. Žiaľ, ani toto nebola tá vzácna výnimka. Po dejovej stránke miestami až neuveriteľne prihlúplne, no napokon to ako tak zachránili celkom dobré hlášky a niektoré scénky. No inak ma snáď na totalku všetky postavy iritovali svojim správaním, ktoré bolo maximálne infantilné (až na zopár výnimiek). Ale keď porovnávam s inými americkými filmami tohto žánru, tak to nebolo zas až tak úplne zlé. Tie 2* sú v tomto prípade tak akurát. ()

croxika 

všechny recenze uživatele

Svieže, vtipné, miestami trápne až vulgárne, ale oproti jednotke ma to bavilo viac ;-) Pri amerických komédiách som proste už dopredu "obrnená" proti "humoru cez čiaru", takže z kina som odchádzala spokojná, vysmiata. Vianočná nálada sa však na mňa nenalepila =D P.S. Na tanečnú scénku po titulkách sa oplatí počkať! =D P.S. 2 - Ten Mikulášsky striptér č. 2 .... ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude mnohem horší a nakonec se z toho vyklubala docela příjemná záležitost. Vánoční film sice spíše pro ženy, ale kouknout se na něj může kdokoliv, kdo má smysl pro humor a má rád herecké výkony Susan Sarandon, Mily Kunis a Kristem Bell. I pro mě neznámá Kathyn Hahn nehrála špatně. Příjemná ČSFD projekce. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prakticky to samé co jednička,jen přibyly postavy matek hlavní trojice.Podobně jako u jedničky se tu najde pár velmi dobrých fórů proložených dávkou těch nejzákladnějších klišé a ani dějově tak tady není nic co by překvapilo.Úplně stejně jako u jedničky mi tu pak vadí že prakticky žádná situace se tu neřeší normálně,ale jde se z extrému do extrému.Nevím,jestli američani takhle věci řeší běžně,nebo je to prostě jen in ve filmech,ale normální člověk by se až takhle nechoval...60% ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem vůbec nic a nakonec jsem si odnesl zajímavou podívanou, u které jsem se slušně bavil. Bohužel jak to tak bývá, čím čas víc ubíhal, tím bylo vtipů míň a míň a posledních 15 minut skoro nestálo za řeč. Proto dávám a jen průměrné hodnocení, ale i tak doporučím, jelikož v dnešní době se solidních komedii produkuje zoufale málo. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)
  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)

Reklama

Reklama