Reklama

Reklama

Zraněná srdce

  • Velká Británie The Aftermath (více)
Trailer 1

Poválečné Německo v roce 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) přijíždí do ruin rozbombardovaného Hamburku, aby se setkala se svým manželem Lewisem (Jason Clarke), britským plukovníkem, který je pověřen obnovou zničeného města, v němž stále vládne chaos a beznaděj. Ve chvíli kdy se vydají do svého nového domova, Rachael je nepříjemně překvapena nečekaným rozhodnutím, které Lewis udělal – dům budou sdílet s jeho předchozím německým vlastníkem Stefanem Lubertem (Alexander Skarsgård) a jeho dospívající dcerou Fredou (Flora Thiemann). Rachael ztratila během války syna při německých náletech na Londýn, a tak vnímá soužití s nedávným nepřítelem jako nemyslitelné. Mezi ní a Stefanem vzniká silné napětí. Když zjistí, že i on utrpěl během války velkou osobní ztrátu, začíná se její postoj měnit. A povinnostmi zaneprázdněný Lewis až příliš pozdě zjistí, že její původní odmítání a zármutek vystřídaly vášeň a zrada. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (143)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

unylá a nudná poválečná romance,která sice celkem hezky vypadá (což je už ale standard u podobných filmů),ale po emoční stránce nefunguje a mě osobně úplně minula.Nevím jestli to bude tím,že se mi film úplně netrefil do nálady,ale mám takový dojem,že ani správné naladění by tuhle nudu nezahnalo.Lví podíl na nevýraznosti má i Keira Knightley,které jsem emoce věřil naposledy snad v Pokání...40% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zápletka bola tak banálna, že už banálnejšia ani nemohla byť. Žena sa zamiluje do svojho "nepriateľa" a prehodnotí svoj postoj a názor.... bla... bla...bla... Keby to aspoň bolo rozvinuté do nejakého pútavejšieho deja, lenže ani to nehrozí. Jediné čo tento film drží nad vodou je luxusné herecké obsadenie a pekná kamera s výpravou. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,618,497Tržby Celosvetovo $9,215,591▐ Milostní príbeh z povojnového obdobia, nie je na zahodenie ale dosť sa mi tam bije nesympatický Jason Clarke ako milujúci manžel, k tomu drevenná Keira Knightley v konečnom výsledku ako zvodkyňa ovdovelého nemca. No má to nejaké tie chybičky. /55%/ ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Filmov, odohrávajúcich sa krátko po skončení vojny v práve zbombardovanom Nemecku nie je tak veľa, preto som myslel, že by to mohlo byť čosi pre mňa. O tom bombardovaní tu toho nakoniec veľa nebolo, ale zas to nebolo až tak zlé a zvládol som to do konca. Dvaja manželia, Angličania, ktorým syna zabila nemecká bomba sa nasťahujú do domu nemeckého otca s dcérou, ktorej zas anglická bomba v Hamburgu zabila mamu. Najprv to vyzerá, že sa niektorí spolubývajúci na seba nemôžu ani dívať, ale my vieme, čo to niekedy znamená, keď sa žena (ako že) nemôže pozrieť na chlapa. Nuž a teda anglický plukovník (a inak v pohode chlap) svoju ženu kvôli povinnostiam zanedbáva a Keira ho začne podvádzať s domácim. Teda absolútne nič pre mňa . Ach pardon, lebo to som prezradil celý, celučičký dej. Ale musím zase povedať aj to, že až tak som sa s tým pozeraním netrápil. 49% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mal to byť film o vášnivom milostnom trojuholníku v povojnovom Nemecku. Ale napriek špičkovej výprave a solídnemu hereckému obsadeniu to je úplne sterilné. Dokonca ani erotické scény za veľa nestoja. Namiesto Keiry stopro vidíme nejakú dablérku. Keďže mi bolo úplne jedno s ktorým chlapom nakoniec skončí, tak som sa dosť nudil. Výsledok je totálny priemer. 5/10. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v České republice. Hlavní nádraží v Praze, nástupiště 1 představuje Gleis 6 Hamburg Hbf. Byly použity lokomotivy a vagony z ČD muzea v Lužné. Natáčelo se i v okolí trati 120 Rakovník - Praha. Točilo se také v Ústí nad Labem, na zámku ve Slapech a v areálu rozbouraného cukrovaru v Lenešicích u Loun. (Frontie)
  • Celosvětová premiéra proběhla 26. února 2019 na filmovém festivalu v Glasgow. (Petr.Kocfeld)

Reklama

Reklama