Proč? 13x proto - Série 1 (2017) (série)
Tvůrci:
Brian YorkeyRežie:
Jessica YuScénář:
Elizabeth BenjaminHudba:
Brendan AngelidesHrají:
Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Michael Sadler, Alisha Boe, Justin Prentice, Devin Druid, Miles Heizer, Ross Butler, Amy Hargreaves, Kate Walsh, Steven Silver (více)Obsahy(1)
Hannah po hádce s rodiči zamíří na večírek. Studenti dostávají obsílky a Justin se složitě rozhoduje, komu má zůstat loajální. (Netflix)
To jako vážně? Jednou to nestačilo? Hloupější už to být snad ani nemohlo. 12 díl o tom, jak si Hanna mohla za vše sama, protože byla blbá kráva, a zničila život všem svým spolužákům. Nejvíc Clayovi, který úplně zmagořil :-O ()
Valím oči. Naprosté zjevení v doposavad nemasném, neslaném ději. Za mně přelomová epizoda, pokud si seriál udrží laťku, zas takový provar to snad nebude. ()
Tak jsme se dostali k nejpodstatnější věci, proč se Hannah zabila. Když se to hromadí, tak se to hromadí a ta poslední věc byla poslední a bohužel i největší kapka. ()
Po Clayově kazetě se objevila poslední kazeta, který byla ještě drsnější. To už byla poslední kapka. Dá se polemizovat o tom, že se dalo něco dělat jinak, ale ono se těžko člověk vzepře, když už odmítá bojovat. Každopádně jít na večírek v takovým stavu je blbost a to co se stalo tam je další věc, která se klidně stát může. Tak jak začátek začínal nesmyslama, tak to končilo celkem z ostra. Asi nejsilnější episoda seriálu. ()
Bryce tam byl jedinej normalni. ()