Proč? 13x proto - Série 1 (2017) (série)
Tvůrci:
Brian YorkeyRežie:
Kyle Patrick AlvarezScénář:
Brian YorkeyKamera:
Ivan StrasburgHudba:
Brendan AngelidesHrají:
Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Michael Sadler, Alisha Boe, Justin Prentice, Devin Druid, Miles Heizer, Ross Butler, Amy Hargreaves, Kate Walsh, Steven Silver (více)Obsahy(1)
Hannah hledá pomoc u pana Portera, školního výchovného poradce. Clay přehraje novou audiokazetu pro Tonyho a zvažuje svoje další kroky. (Netflix)
Závěr první série uspokojivý. Myslím, že ani nemá cenu děj dál rozpitvávat a natahovat dalšími epizodami. Scéna ve vaně, síla. ()
Závěr velmi slabý. Poslední člověk na kazetě byl předvídatelný snad od prvního dílu. Poslední minuty až komické.. ()
Tak po shlednuti posledni epizody mohu s cistym svedomim konstatovat, ze Hannah je (byla) nejvetsi pica, co jsem kdy v televizni, potazmo filmove tvorbe videl. ()
Završující díl, kde vidíme i samotnou sebevraždu. Musím říct, ze u té scény se mě udělalo slabo. Je to hnus, podřezat si žíly a pak čekat na vykrvácení, respektive na omdlení, to je trošku sebemučení a tady to je vše detailně vyobrazené a dost reálné, takže paradoxně to semnou zamávalo více, než řezání nohou v kdejakém americkém hororu. Bohužel to co nasledovalo potom bylo spíš už jen takové dokončení toho všechno. Pravda vyšla na povrch, Clay si nabrnkl jinou s společně s Tonym a jeho boyfrendem vyrazili na veget. ()
Výborný závěr, skvěle ukončená řada. ()
- Tříminutovou scénu sebevraždy, kdy si Hannah (Katherine Langford) ve vaně přeřezává tepny, nechal Netflix po nátlaku vystřihnout. „Chtěl jsem zobrazit ošklivou a bolestivou realitu,“ řekl ke scéně sebevraždy tvůrce seriálu Brian Yorke s tím, že chtěl jejím naturalistickým zobrazením všechny odradit od napodobování. [Zdroj: Lidovky.cz] (Duoscop)