Reklama

Reklama

Smrt ve tmě 2

  • USA Don't Breathe 2 (více)
Trailer 3

Pokračování úspěšného hororu se odehrává několik let od násilného vniknutí do domu, kde Norman Nordstrom (Stephen Lang) žije v tichém ústraní, dokud ho nedostihnou vlastní hříchy z minulosti. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (245)

oLí 

všechny recenze uživatele

Jako sori voe ! Ale ta zápletka s matkou a transplantací srdce wtf ? Proč ? Ten týpek neměl snad ani sanitářskej kurz ! Takhle snad nevypadá ani veterina v zemích třetího světa. Borec jde sám transplantovat srdce, to mě dodělalo a detaily jako proč měl rukavice, když si je hned znesterilnil nasazením roušky apd snad ani nebudu dál pitvat. Co tenhle nápad měl bejt ? Je fakt, že tady se jela jedna scénáristická perla za druhou a i když jsem chtěl a očekával po celkem solidní jedničce slabší to samý, tak jsem byl právem dost zklamanej, hrozně moc pí*ovin, strašnej bullshit za 3/10. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Už je to síce slabšie, ale deduško Lang má stále dosť energie na to, aby sa vysporiadal s týpkami, ktorí chcú jeho "rodine" ublížiť....alebo je to naopak? Priznám sa očakával som trocha viac brutality (zopár vrážd bolo mimo záber čo je pri ratingu 18+ nepochopiteľné) a ani jumpscary už neboli také nečakané ako v jednotke. Navyše záver ma celkom sklamal, nechcem spoilerovať ale prípadnej trojky sa už zrejme nedočkáme čo je celkom škoda lebo by som nemal problém dať to celé znova. Je to medzi tromi a štyrmi hviezdami ale Lang ma fakt bavil takže sa prikláňam k vyššiemu hodnoteniu. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„MÁŠ V SOBĚ DAR, KTERÝ MŮŽE MÁMĚ ZACHRÁNIT ŽIVOT…“   Slepej magor znovu v akci. A tentokrát ho Rodo Sayagues  poslal do vyššího levelu… Hele sráči jsou parádní, všichni přitvrdili a nejedná se „jen“ o vyvražďovačku, ale má to i „lidskej“ příběh. Víc vod toho nikdo nemůže chtít!   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na svoje první setkání s mámou do smrti nezapomenu. 2.) Tržný rány lepím vteřináčem (a hovno vidím).   ///  Thx za titule „Petr Zenkl“.  PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi tenkrát netrefila do nálady a moc mě nebavila, ale tohle je dnes o poznání lepší. Až jsem sám překvapený, jak moc se mi tohle "pokračování" líbilo. Je to akčnější, je to svižnější, dědula stále ve skvělé formě, dobrý příběh, pár skvělých, brutálních scén a podařený finále s kapkou dojemnosti. Na hranici pěti hvězd, spokojenost. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Kuchársky príbeh. Kontinuitu kulinárskych slastí, ktoré pojedačov uvádzajú do extatických stavov má zabezpečiť malé dievčatko. A verte-neverte, neznamená to pre malé dievča žiadnu spásu, hoci sa to tak miestami javí. Malá slečna má našťastie ochrancu v podobe slepého deda. Nuž a ten ju hockomu len tak nedá! A tak sa môže začať priamočiara likvidačná akcia, kde sú záporáci slizko záporní a rodičia tiež riadne odporní. Možno vďaka faktu, že v poslednej dobe som videl veľa artových experimentov, padol Muž v temnote 2, odohrávajúci sa, rovnako ako jednotka, v meste duchov Detroite, ako riť na šerbeľ. Alebo inak: slasher jak sa patrí. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v srbském Bělehradu a v Detroitu v Michiganu. Natáčelo se od 11. srpna do 17. října 2020. (noelcoward73)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama