Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 2

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (110)

rasttea 

všechny recenze uživatele

Film velmi hezký, vizuálně uhrančivý, vizuální stránku perfektně doplňuje hudební soundtrack. Nicka Robinsona jsem si viditelněji všimla až v Já, Simon. Amandlu jsem znala dřív jako zpěvačku s milimetrovým sestřihem, takže jsem ji nejprve nepoznala. Storyline kopíruje příběh podle skutečné události, který byl mrazivě ztvárněn v The Act, kde to... "SPOILER ALERT" pro matku nedopadlo dobře. Tady ve vás konec zanechá velmi příjemnou příchuť, že všechno se může v dobré obrátit. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ale no ták... Jestli tohle Stella brala jako kvalifikaci na mistrovství světa v naivitě, tak za mě teda s přehledem splněno a jen tak dál. Jako holka by mohla vědět, že natočit film není jako natočit si vlasy; film by kromě natřásání měl taky něco říct. Tahle sterilní odrhovačka může říct leda tak výrobcům francouzských oken to, že uspěli už i v Americe. Hezky se na to koukalo a třeba taková hudba byla podařená fakt hodně, ale flákni na konec filmu ohranou pointu bez trochy síly a máš co? Určitě ne všechno úplně všechno. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Popravdě nechápu onu zdejší nenávist. Amandla je úžasná a celkově je film pojat velmi mile a v rámci možností zbytečně netlačí na pilu. Olly je takovým klasickým prototypem kluka, po kterém holky letí, ale veškerou pozornost si pro sebe stejně urve Madeline (Amandla). Srovnání s Hvězdami by se sice mohlo nějak nabízet, ale spíše bych ho nepoužil. Konec dokonce překvapí - což potěší, protože čekáte úplně něco jiného - a smysluplně všechno uzavře. V rámci současné tvorby rozhodně nadprůměrný počin. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Viděli jste film Bubliňák z roku 2001 s Jakem Gyllenhaalem? Tak si představte sexy 18-ti letou černošku v hlavní roli (k mému překvapení jsem později zjistil, že se jednalo o herečku, co hrála Rue v Hunger Games. Hezky se nám to holka vyklubala) a trochu toho Johna Greena (autor knih Papírová města, Hvězdy nám nepřály a dalších) a máte to. Všechno, úplně všechno. Hlavní zbraní tohoto filmu jsou hlavní dva představitelé. Amandla Stenberg má obrovské charizma, je krásná a má před sebou velkou budoucnost. Nick Robinson byl sympoš od pohledu už v Králové léta a v Jurského světa. Přesně jsme všichni věděli, že dříve nebo později bude hrát v těhlech filmech. Ale sluší mu to tady a role mu sedne. Maminku hlavní hrdinky hraje Anika Noni Rose, kterou také znáte (i když, v Čechách vlastně asi ani ne) jakožto velmi výrazná a charakteristický hlas Tiany z Princezny a žabáka. Škoda prostě toho předvídatelného konce. Se znalostí pár filmů o izolacích se dá dost jednoduše předpovědět. Vztah mezi Ollym a Madeline je hodně aktuální a přesně takhle v dnešní době vznikají. Nedivte se prosím, že má ten vztah až moc rychlý spád. Za jednu probdělou noc psaním si se dva dnes o sobě dozví víc, než za týden randění. Věřte mi. Není to tak dobré, jako Teď a tady, ale pro mě to bylo furt lepší než Hvězdy. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Ten film je ako ležať v tráve na rozkvitnutej lúke, letný vánok k vám prináša vôňu kvetov a vy hádate, na čo sa asi tak podobajú tie oblaky, ktoré vám občas preplávajú nad hlavou. Je krásny. Po vizuálnej stránke. Herecky. Príbehovo. Postavami. Emóciami. Tou odvahou, s ktorou obaja veria svojim citom. Nenápadným humorom. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je několik rozdílů oproti knižní předloze. Ve filmu má Olly (Nick Robinson) oči hnědé, ale v knížce jsou důrazně popisovány oči modré jako oceán. Dále je v knížce uvedeno, že hlavní dvojice si posílá e-maily, kdežto ve filmu využívají textové zprávy. (TaNya_)
  • Ve filmu Maddyina matka říká, že Olly (Nick Robinson) potřebuje ostříhat. V knize má však Olly hlavu oholenou. (michy9073)
  • Ve filmu je scéna, v níž astronaut sedí na barové stoličce při večeři. Má připomínat známou malbu „Nighthawks“ od Edwarda Hoopera z roku 1942. (TaNya_)

Reklama

Reklama