Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Když to běželo v kinech, zvažoval jsem, zda-li na to jít a nebo nikoliv. Ted zpětně jsem rád, že jsem nešel. 90 minut čistého průměru, který ničím nevyniká a ani zdaleka ničím nepřekvapí. Všechny scény jsou na 90 procent předvídatelné, takže žádné překvapení a nebo vylekání se nečeká. A co si budeme povídat, celkově ani ten příběh není ničím zajímavý. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ze dvou hororových subžánrů v jednom zůstal vymítačský úvod, který rychle změnil kabát v "duchařské" strašení při noční směně v nemocniční márnici. Nicméně tady se podařilo navodit slušně děsivé napětí s traumatizovanou expolicistkou v hlavní roli; aspoň do fáze, než se posedlý bubák (rozlámaná mladá dívčina) dal dohromady a začal tuctově (digitálně) lozit po stropech a brutálně všudypřítomně likvidovat osazenstvo. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Hvězda za využití neuvěřitelné brutalistní budovy bostonské radnice jako ústřední nemocnice a to i včetně interiérů. Opravdu monumentální monstrum z betonu, které se jen tak nevidí. Zbytek je obvyklá ulekaná nuda s nezajímavými postavami a nijak zábavným vývojem, který alespoň trochu nad vodou drží taneční výkony Kirby Johnson. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa tešil no po pozretí som sklamaný.Čo sa hororvej stránky týka tak nebola najhoršia ale diváka ktorý má pár hororov pozretých nemá šancu vystrašiť.Postavy tu proste boli, ale nejaký vzťah k nim nezískate. Koniec ničím výnimočný a aj napriek tomu že takéto filmy mám rád sa mi to proste nepáčilo.Celkom nuda. Za mňa 2*. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že hororů moc poslední dobou není, zejména pak duchařin, tak jsem tomu dával šanci i navzdory strašným hodnocením. Bohužel i přes slušnou herečku a téma se tam posralo, co se dalo. Film se chce neskutečně moc přiblížit Autopsy of Jane Doe, ale nesahá mu ani po kotníky. Scénář je stupidnější než u kdejaké béčkové krávoviny, chování postav mnohdy nelogické a úplně mimo rozum, Hanna pobíhá a zabíjí jednu postavu po druhé a všechno se odehrává tak rychle, že se na to pomalu nedá dívat. Ne, tím, že se v márnici budou vypínat všechny přístroje a rozhýbávat všechny předměty na stole, opravdu nedocílíte atmosféry ani strachu. Nehorázná bezmyšlenkovitá šaškárna, která neměla vůbec vzniknout a už vůbec nechápu, co tenhle film dělal v kinech. Druhá hvězda je za to, že film skončil kolem 80.minuty a nebyl delší, protože víc bych už fakt nedal. Absolutní failovou perličkou je počítačově udělaný oheň v peci v závěrečných minutách, ten mě fakt dostal... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)
  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)

Reklama

Reklama