Fall, rozverná postarší dáma, která má sice dobré úmysly, ale často zachází do extrémů, je zanedbávaná vlastní rodinou. Jednoho dne se jí v tomhle bouřlivém světě dostane trochu kýžené společnosti. Když narazí na Adama, mladého a zoufalého pouličního muzikanta, který prodává své klávesy, z rozmaru si je od něj koupí pod záminkou, že se chce naučit hrát na piano. Podezíravý a obezřetný Adam souhlasí, že ji bude učit. Záhy se tak ocitne uvězněn na plachetnici s jednou troufalou dámou. Časem se mezi oběma nesourodými dušemi zrodí upřímné přátelství. Než však Adam stačí objevit svou novou víru v život, dostihne jej jeho zločinecká minulost, která by mohla všechno zničit. Mezitím začne na povrch vyplouvat nenapravitelné tajemství, které Fall celou dobu skrývá. Když se do toho vloží i Fallina rodina, oba přátelé se ze všech sil snaží jeden druhého chránit, zatímco se jim hroutí svět. Adama tíží nesplněný slib, který dal Fall, slib, který je i přes svou kontroverznost hluboce lidský. (Cinemax)

(více)

kolemjdouc

Tenhle příběh nenechá chladnými ani ty nejotrlejší.Vynikající kamera která si poradila i se stísněnými prostory v podpalubí lodi,.Výstup s mafiánem ten tam byl navíc .Herec v roli šlápl vedle.Dobrá režie. ()

Malarkey

Krásný, lidsky procítěný film o setkání dvou naprosto odlišných lidí, kteří si k sobě naleznou cestu a ještě si nevědomky duševně pomůžou. Pár takových filmů jsem už viděl a pokaždé to byl velký zážitek. Zážitek hlavně v tom, že mi pokaždé dá naději v lidskost, která mi v dnešním světě trošku chybí. ()

slunicko2

Vše je tak easy, až je to plytké. Vlezlá babka a kluk bez charismatu představují červenou knihovnu, co si hraje na umění. A nic nepomůže, že se to odehrává v San Diegu a že to někoho přece jenom osloví. ()

r007

Po dlouhé době film, který mě prostoupil skrz naskrz až do srdce. Co na tom, že scénář asi moc uvěřitelný není...kolikrát život napíše ještě neuvěřitelnější...Je to nádherný příběh o dvou zbloudilých duších, které se náhodně potkají a navzájem si pomůžou. Působivá hudba, zajímavá kamera, cit pro detaily, prostě parádní kousek. Doporučuju všem, kterým ještě zbyla naděje na lepší zítřky a víra v dobro. Těm duším, které jsou ubité nadmírou technologií a digitálním světem, to asi nic nedá... ()

Enšpígl

Dostalo mě to. Dva lidi, mladý kluk tak trošku průserář a babička, kterou už dohání staří. Moc se to k sobě nehodí co ? Jeden lítá v maleréch, druhá už nemá sílu na splnění snu a pak přijde konec a já jsem na sračky, protože je furt kolik ti je, je fuk s čím se v životě potýkáš, ale nikdy nebude fuk jaký jsi člověk. Hodnocení na imdb a rajčatech je mě v tomto případě mnohem bližší než to zdejší. ()