Malý Sheldon - Série 6 (2022) (série)
Alex ReidKamera:
Buzz Feitshans IVHudba:
Jeff CardoniHrají:
Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Raegan Revord, Montana Jordan, Annie Potts, Jim Parsons (vypravěč), Craig T. Nelson, Wendie Malick, Matthew Josten, Emily Osment, Rachel Bay Jones, Will Sasso (více)Obsahy(1)
Sheldon se stává recepčním na koleji. Babča a Dale uzavírají pochybnou obchodní dohodu. Mary a George starší znovu zažehnou jiskru ve svém milostném vztahu. (HBO Max)
Ať žije špásování... Njn Mary jede a taťka si užívá 🥰🥰🥰Jinak super díl a hlavně konec... Lol Sheldon jak je přilepen lepící páskou ke zdi...! To nemá chybu... ()
"Oh, my God. We don't need to watch a movie about a talking baby. You're right here." ()
Príbeh: Sheldon musí prespať na internáte a je zhrozený aké veci sa tam v noci dejú. Stane sa teda inšpektorom, ktorého ale za žiadnych okolností nikto nerešpektuje. Georgie sa stále snaží dvoriť Mandy ale márne. Zato Marry a George našli dávno stratenú iskru čo sa nepáči Missy. Prevedenie: Jednoduchá milá epizóda kde Sheldon dostáva čo sa do neho zmestí. Je milé vidieť Merry takúto nabudenú k romantike. 93% ()
- Todd Giebenhain, který hraje v této epizodě postavu překupníka Dennise, si zahrál i v Teorii velkého třesku (od r. 2007), a sice v epizodě Mateřská peripetie (2019), kde ztvárnil malou roli Mitche. (Koldyn)
- Georgie (Montana Jordan) navrhne Mandy (Emily Osment) film Kdopak to mluví (1989) kvůli blížícímu se porodu a následně ho sledují. Během jeho sledování zmíní film Smrtonosná past (1988). (griph)