Reklama

Reklama

Akční park

  • USA Action Point (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Všemi oblíbený ztřeštěnec Johnny Knoxville se vrací se svými třeskutě vtipnými kaskadérskými kousky v komedii Action Point. Knoxville se představuje v hlavní roli muže jménem D.C., potrhlého majitele laciného zábavního parku, ve kterém jsou všechny atrakce stavěné s minimálním ohledem na bezpečnost, ale s důrazem na maximální zábavnost. Ve chvíli, kdy za D.C. přijíždí jeho pubertální dcera Boogie, se kterou se dlouho neviděl, je v sousedství otevřen korporátní megapark, který ohrožuje budoucnost Action Pointu. Aby zachránil milovaný park i vztah s dcerou, D.C. je ochotný se svojí partou vyšinutých zaměstnanců riskovat úplně všechno a předvést ty nejšílenější kousky. U filmu, v němž nechybí úžasné vtípky, krkolomné kaskadérské kousky ani medvěd, který usrkává pivo, se budete smát z plných plic. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

Olík 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville…..myslím, že tohle jméno samo o sobě stačí. Má zábavný park, má tam atrakce a všichni z nich padají….konec, tečka, finito. Dějově (boj dvou sousedních podniků) jako z osmdesátkové komedie, stylizací klasický Jackass. Jednovečerní zákusek…..nic, co by mělo univerzitního profesora zvednout ze sesle. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Necekal jsem zazraky, ale i tak me to zklamalo. Napad na saskovani v zabavnim parku je idealni material, aby se Knoxville vyradil a skutecne neuplyne snad pet minut, aby nekdo nekam neupad, neco na nekoho nespadlo a podobne, jenze tvurci to neumi podat, takze to pusobi, ze se to deje jen tak mimochodem, jako kulisa filmu a i kdyz je to misty trochu usmevny, ze by se u toho dalo nejak nasmat, to se rict neda. Herecka sestava je samozrejme naprosto mimo, ostatne ani nemaj co hrat, ale bohuzel i ten Knoxville, kterej je vetsinou v podobnejch rolich jistota, tu nic moc nepredvadi a vypada spis jak prestarlej pedofil. Par momentu se tu najit da, ale jinak nuda. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Strašný. Prakticky to nemá příběh neboť to psal někdo s poruchou pozornosti a tak je film jen nesouvislej sled scén a skečů kde neexistuje struktura ani výstavba děje. Vše je nakousnutý a okamžitě smetený ze stolu. Knoxville je už těžce za zenitem a za posledních pět let vypadá že upadnul do těžký deprese což je poznat nejen na jeho herectví zde, ale i v nedávnejch interview co dělal. Jediný co ve filmu tak trochu funguje je ten nezávislej feel zábavního parku kde sranda šla ruku v ruce s odřenou držkou a zlámanejma hnátama. ()

notozjano 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k prozatimním počinům Johnnyho Knoxwille bych tenhle snímek zařadil do průměru. Dočkáme se samozřejmě opět různých ztřeštěností, ale oproti takovému Jackass je tohle slabší odvar. Ale vzhledem k tomu, že je inspirován skutečným příběhem jednoho parku, jsou tvůrci nuceni držet se námětu a z tohoto úhlu pohledu si myslím, že z toho vytřískali maximum, co se ztřeštěnosti týče. Další důležtý prvek je příběh samotný a tady mi chybí trochu větší propletenost postav. Vztah otec vs dcera ještě dobrý, ale zbytek osazenstva (neméně bláznivý :) ) už postrádá trochu té vzájemné chémie a to je dost na škodu, protože všichni herci sem sednou jak prdel na hrnec a tak je stačilo jen trochu popostrčit a bylo by to. Možná si to měl Johnny režírovat sám. Takhle jsou to jen slušné 3. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Pokud předlohou pro film, byl skutečný Akční park, tak si myslím, že nemohlo dopadout nic jinak, protože na tu dobu(kdy se hlavní děj odehrává), nešlo udělat nic spešl moderního a pokud se podíváte na to, že si ten park stavěla banda sama, tak ani nic víc neočekáváte. Johnny už vypadá opravdu sešle a to v některých scénách až rušilo mojí pozornost, protože jsem se zaměřil na to a tak nějak z poloviny vnímal zápletku. Ale na druhou stranu, zhostil se toho po svým a všechny Jackassácký scény jsou parádní. Je tam i dost jiných vtipných chvil, který film drží nad vodou, aby neše úplně ke dnu. Za mě průměrný 3* a DOPORUČUJU ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • V původním Akčním parku ve Vernonu zemřelo v letech 1976–96 šest návštěvníků. (Dr Lizal)
  • Film je volně inspirovaný Akčním parkem, který se nacházel ve Vernonu ve státě New Jersey a který se otevřel v roce 1979. Mnohými byl park považován za nejnebezpečnější zábavní park na světě. (MeanWhile)

Reklama

Reklama