Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (246)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ak by som bol Američan, alebo Brit žijúci v Norwichi, určite by ma to bavilo viac, pretože Wrestling zrovna nie je môj obľúbený šport. Tak na čo si to pozeral ? Zrejme si hovoríte. No však kvôli Dwaynovi, kdeže je na plagáte a na imdb písaný na prvom mieste, akoby hral hlavnú rolu. No a on tu ma rolu, ktorá je niečo medzi cameom a vedľajšou úlohou. Jeho scény ma bavili, ale je ich tu fakt poskromne. Za to Vince Vaughn je asi najväčší ťahák, ten si toho trénera pekne vychutnal. Čo sa týka samotnej hrdinky, tak je to také, čo ja viem. Kukáte to, ale nejako je vám to šuma fuk ako sa jej darí. Proste to nie je žensky Rocky, ktorému by ste fandili a boxovali s ním pred telkou. Keď si to zhrniem ako celkom tak to nie je zlé a určite sa to dá pozrieť a pokiaľ nebude čakať, že tu hrá Dwayne hlavnú rolu, určite s toho budete mať lepší zážitok. 60% - 3* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughn by měl zulíbat ruce svému agentovi za to jakým směrem jeho kariéra poslední roky směřuje. Z otravného komediálního herce přesedlal k postavám chlapů co se s ničím moc neserou. Na filmu je hodně cítit zaprvé britský režisér a zadruhé The Rock někde v zákulisí. Wrestling zrovna dvakrát nemusím, příjde mě to jako absolutně pitomá šou ve které se lidi v ringu předvádějí. Nicméně sympaticky vyprávěným příběh o dívce a její švihlé rodince z anglického zapadákova, kterak ke slávě přišla se mě asi nikdy úplně nepohrdnu. 65% PS: Frost parádně rýpne do Johnsona s Vinem Dieselem. -Jakej pičus mě prudí během WrestleManie? -Tady...tady je Dwayne Johnson. -Jasně...a já jsem Vin Diesel, kámo.. -Tak to doufám, že ne. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nie som úplne spokojný. Dám tam 4, lebo je to pekný film a chcem byť objektívny. A nevadí mi, že sa tam nezápasí. Všetko je to pekne citlivo napísané, vtipné, dojemné a dobre zahrané. Ale prečo vybrali Paige? Za celý film nepredviedla nič, nevyhrala žiadny zápas, nebola sexi, ani tréning väčšinu času nezvládala. A najprv ju poslali tam, potom tam (nechcem spoilerovať) a ja neviem prečo. Asi mala teda TO a Vince Vaughn to videl. Mohli to ukázať aj divákovi. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příjemný oddechový snímek s atraktivním příběhem, který si Vás ve svých nejlepších momentech zcela získá. Tím vším je snímek Fighting with My Family, který vyjma skvěle soustruženého příběhu nabídne i líbivé civilní herecké výkony, výborný soundtrack společně s břitkým britským vtipem a plnou náruč velmi osobitého charismatu. Jsem si téměř jist, že režijní debut Stephena Merchanta nemohl dopadnout lépe. Sešlo se zde totiž tolik vytříbených ingrediencí, že to zkrátka nemohlo dopadnout jinak. Skvělá práce! PS: Herečka Florence Pugh je očividně herecký objev roku! „Paige, I myself have come from a wrestling family too. I know exactly what it means to you. But don't worry about being the next me. Be the first you.“ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Blood, sweat and respect. The first two you give. The last you earn. Give it. Earn it.“ (The Rock). Není to samozřejmě dokonalé. Občas hapruje timing vtipu a jsou tam otřepaná klišé sportovních dramat (byť je často píše sám život), ale to propojení světů „Freak from Norwich“ a pozlátka americké továrny na sny funguje skvěle. Možná proto, že Merchantův film má srdce na pravém místě a ač je paradoxně jen iluzí o jednom velkém „sportovním“ divadle, boduje svou upřímností. Nutno dodat, že ty dva světy báječně propojil chrlič sarkasmů Big Vince Vaughn. Ten pán je po dvou Zahlerech a sérii True Detective stále zajímavější.. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Film je založen na příběhu hvězdy wrestlerské WWE Paige a její rodiny. (BMW12)
  • Paige debutovala v hlavnom rosteri WWE a vyhrala Divas titul 7. apríla 2014. (GTS_PUNK)
  • Príbeh Paige (Florence Pugh) zachytený vo filme sa odohráva medzi rokmi 2010 až 2014. Aj napriek tomu však možno vo filme vidieť logo WWE, ktoré začala spoločnosť používať až neskôr. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama