Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Čím starší, tím lepší. Reese Witherspoon zraje jako víno, od dob Pravý blondýnky jsem jejich filmů moc neviděl a ani nevím, kde se u mě vzal tenhle, ale byl to strašně sympatickej výkon. Zničehonic se u ní doma objeví 3 kluci a z jejího stereotypu se stane skoro až rodinná idylka. Jsem strašně rád, že se to nezvrhlo v boj o Reese, ale naopak to působilo celkem přirozeně a příjemně. A i když se objevil její manžel, tak se to taky nepokazilo, čehož jsem se obával. Díky tomu se to nedostalo někam do odpadu a stane se z toho koukatelná, mírně romantická komedie. Dokonce aniž by došlo k emocionálním scénám, tak i slza ukápne. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hallie Meyers-Shyer dokázala do svojho filmu pritiahnuť veru kvalitných hercov, no keď je raz scenár podpriemerný, tak to už je ťažko zachrániť. Ten scenár s bezduchou zápletkou zosobnenou trojicou sebavedomých a excentrických mládencov veru nemal moc predpokladov na úspech. Neviem ako vám, ale mne išli parádne na nervy, no predovšetkým prehnane ambiciózny Harry, ktorý bol presne takým typom človeka, akých jednoducho nemusím. Tí ostatní dvaja (George a Teddy) boli ešte ako tak znesiteľní. Tak či tak, najsympatickejšou postavou celého filmu bol Austen. No film ako taký ma v podstate ničím extra nezaujal. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $27,020,284Tržby Celosvetovo $37,225,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Neškodný rodinný film s ktorého trčí troška šablóna ale je v medziach stráviteľný. Reese už mierne stráca iskru ale v danej úlohe ešte ušla. /60%/ ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Deprimovaná 40čka, ktorá potrebuje troch chlapcov, aby pochopila, že sa má dať rozviesť so svojim manipulatívnym manželom? Toto naozaj nemá ani trošku nádych feminizmu, napriek hlavnej ženskej úlohe. Reese ma sklamala, a to je Wild jedna z mojich srdcoviek. Toto mi toho teda veľa nedalo, až na sladkého Pica Alexandra a skvelého Michaela Sheena, na ktorého sa vždy rada pozriem. 2* ()

Daewiik 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně dlouhé a stále se opakující záběry na smějící se lidi u stolu nám jako měly ukázat štěstí, nebo se jim jen nechtěl vymýšlet scénář....? Nejlepší na filmu je úchvatný interiér domu a zahrada hlavní hrdinky. A na Reese se koneckonců taky dívalo dobře, což se ovšem nedalo říci o jejím mladém milenci. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (4)

  • Postava Lake Bell má ve filmu stejné příjmení jako v reálu. Hraje zbohatlici Zoey Bell. (hansel97)

Reklama

Reklama