Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (125)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Piadinôžku som videl ako všetky rozprávky so slovenským dabingom a ako obvykle neľutujem. Prekvapilo ma že si slovenská réžia dala tú námahu a aj pesničky dali do slovenčiny čím tomu dodali o stupienok viac zábavnosti a priblížili to o čosi viac detskému divákovi. Animácia skoro zhodná s Hotelom Transylvánia. Pekná grafika, pekné pesničky a na každom kroku to na vás čaká nijaké mravné ponaučenie a poučenie sa s vlastných chýb. Synovi som to ešte nepustil ale verím že sa mu to bude páčiť. 77% ()

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

V porovnání s klasikami od Disneyho a Pixaru se stále jedná o béčkovou ligu, ale vzhledem k tomu, že animovaná dobrodružství v rámci kinodistribuce v posledních letech zaznamenávají tristní úpadek, je takováhle nenáročná a neškodná sranda, která vám bez problému vykouzlí úsměv na tváři, vlastně docela fajn. Možná si nadhodnocuju díky tomu, že jsem před dvěma týdny musel s mojí malou sestrou v kině protrpět Kubíka hrdinu, ale to je fuk. Je to hravá a zábavná blbina s trhlým humorem a fajnovými hudebními čísly, která dojíždí jen na předvídatelný příběh, který se nese v duchu těch nejjednoduších filmových klišé, která jsme již viděli asi tisíckrát. Pokud to má ale přijatelnou stopáž, která uteče jako voda, tak s tím nemám sebemenší problém. Dle mého názoru se tedy tentokrát rodiče návštěvy kina bát nemusí a já osobně s druhou projekcí tohoto animáku mít problém asi nebudu :-) 7/10 ()

Reklama

embecka 

všechny recenze uživatele

Milý príbeh, ktorého myšlienka mala ale podľa mňa trocha väčší potenciál, čo sa týka spracovania.Nechala by som človeka a yetiho Miga trocha dlhšie, nech sa oťukávajú, trocha dlhšie, kým sa prestanú báť jeden druhého... Čo mi na týchto nových rozprávkach ale vadí viac, je to, že sú prepchaté... Obrazmi, farbami, hudbami, zvukmi, všetkého je tam akosi príliš veľa. Myslím, že aj deti by si stihli v rozprávkach všímať viac detailov alebo sa viac sústrediť na príbeh, keby sa z toho celého jednoducho ubralo. ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný animák, který není dějově nijak originální a revoluční ale je plný vtipných nápadů, postav a dialogů. Osobně musím říct, že tato 3D animace mě nijak moc nezaujala ale taky nezklamala, je to prostě klasika. Celkově musím říct že jsem se bavil ale na opětovné sledování to nevidím. Doporučuju 7/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Normálně jsem po fakt dlouhé době novodobým animákem tak znuděn, že se mi k němu ani nechce nikterak smysluplně vyjadřovat. Tenhle filmový Yetti je prostě mylným krokem vedle, jehož totálně zadupávají do země příšerné zpívané pasáže, kterým nejde ani porozumět, natož aby celkovému dojmu ze zážitku nijak nepřekážely. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)
  • Křičící koza je založena na několika populárních videích na YouTube s kozami, které vydávaly netypické zvuky podobné křičení. (KGBelik)
  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)

Reklama

Reklama