Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (126)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na svoj tuctový prejav, to má pomerne dosť neotrelých gagov. V tom ostatnom to ale vôbec nevyčnieva z priemeru. Ani vizuálne a ani námetovo. Proste nejaké to morálne posolstvo ( občas pokryteckého stavu - ale deti na to vo svojom veku rozhodne neprídu - až neskôr ) a non-stop dobrodružstvo. Všetko v rámci žánru vyhovujúce. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Animák, který jde na věc z úplně opačné strany, než je obvyklé. Neboť nechává YETIHO, aby hledal ČLOVĚKA. Nicméně ... až tak mi nesedí jak styl animace, tak vlastní realizace zápletky. Nepřijdou mi nijak zvlášť špatné - ani nijak zvlášť dobré. Prostě mi nejsou sympatické, nic víc a nic míň. Snad proto, že předvádějí veselí až příliš teatrální ... snad proto, že jim moc nevěřím. Jakoby sloužily příběhu, který je sice CHTĚNÝ, ale nikoli upřímný ... jakoby jeho tvůrci naplňovali plán, nikoli dětské sny ... 2,5* ()

Reklama

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný animák, který není dějově nijak originální a revoluční ale je plný vtipných nápadů, postav a dialogů. Osobně musím říct, že tato 3D animace mě nijak moc nezaujala ale taky nezklamala, je to prostě klasika. Celkově musím říct že jsem se bavil ale na opětovné sledování to nevidím. Doporučuju 7/10 ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem to nezvládl dokoukat, takže nemůžu hodnotit objektivně, ale ve chvíli kdy mě film ani po 32 minutách nedokáže zaujmout, abych ho dokoukal, tak je něco špatně. Jak už tady zaznělo - oproti traileru opravdu velké zklamání. Trailer sliboval srandovní jízdu, kdežto film samotný je zpívaný cajdák. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Čistě náhodou jsem si ji pustil a vůbec jsem nelitoval. Pohodová pohádka nejenom pro rodinu s dětmi. Skvělá animace, narážky a hlášky, a příběh s poselstvím. Možná by se tam nemuselo tolik zpívat (to moc obecně u pohádek nemám rád, ale je to čistě můj problém, takže to hodnocení nesnižuje), ale jinak to bylo moc fajn. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Křičící koza je založena na několika populárních videích na YouTube s kozami, které vydávaly netypické zvuky podobné křičení. (KGBelik)
  • Príbeh filmu je z nepublikovanej detskej knihy "Yeti Tracks" od španielskeho animátora, filmového režiséra a scenáristu Sergia Pablosa. [Zdroj: Wikipedia.org] (LuiCJ)
  • Jména dvou hlavních yettiů ve filmu, Migo a Meechee, jsou ve skutečnosti dvě různá tibetská slova pro „yeti“. (KGBelik)

Reklama

Reklama