Reklama

Reklama

Psychiatr

(seriál)
  • USA The Alienist (více)
Trailer 1
USA, (2018–2020), 14 h 28 min (Minutáž: 42–56 min)

Předloha:

Caleb Carr (kniha)

Hrají:

Daniel Brühl, Luke Evans, Dakota Fanning, David Wilmot, Eugenia Caruso, Ted Levine, Matt Lintz, Douglas Smith, Dan Bradford, Clare Calbraith, Brian Geraghty (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

New York, 1896: policejní komisař Theodore Roosevelt si k sobě povolá psychologa Laszlo Kreizlera, aby mu pomohl chytit zabijáka, který vyhledává chlapce bez domova. (Netflix)

Recenze uživatele Daiker k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2018) (S01) 

Kvalitní dobová kriminálka....Mohlo to být kratší,postavy jsou sympatické, zápletka tajemná.... Bylo zajímavé sledovat lokace New Yorku na konci 19. století.... ()

Anděl temnot (2020) (S02) 

Druhá série není slabší, jen je jinak pojatá.... První čtyři díly vidíme lov na nového vyšinutého vraha, který vraždí malé děti. Fenomén fotograie Memento Mori nebyl dost využitý a odhalení vraha jsem nečekal. Pak následují další čtyři díly a sledujeme vyšetřování, pochopení mysli vraha a následné dopadení... Některé to může asi zklamat, ale v době kdy nebyly fotografie a nebo jich bylo málo, bylo zajímavé sledovat vyšetřování.... Samotný vrah byl dost šílený a roli si užíval .... Škoda že nevznikly další série nebo spíš knihy.... Trojici vyšetřovatelů jsem si oblíbil.... ()

Reklama

Reklama