Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sara a John pokračujú v hľadaní informácií o Libby. Kreizler zažije tragickú nehodu. Sara a tím musia spolupracovať s Thomasom Byrnesom, aby našli nové nezvestné dieťa. (Arsenal83)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy neskúšajte napodobovať Houdiniho. A už vôbec nie, ak máte psychické problémy a v meste niekto zabíja bábätká. Tak sa zdalo, že táto epizóda bude skôr taká prechodná nuda, ale druhá polovica sa už rozbehla a v podstate dala na známosť, že sme vlastne na začiatku, pretože kolotoč únosov začína odznova. Len s tým rozdielom, že meno páchateľa vyšetrovatelia poznajú, ale aj tak to bola len skrytá identita. Neboli by to ale naši traja hrdinovia, aby behom listovania v novinách nedošli na to, odkiaľ vietor fúka. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znají pachatele, vědí , kde děti ukrývá, hrají o čas, o minuty a přesto, místo aby se vydali rovnou zachránit unesené dítě, rokují za stolem a tváří se, že vyšetřují a vypracovávají psychologický profil pachatelky a řeší její pohnutky. Takže to pochopitelně prošvihnou. To je tak stupidní. A to je důvod, proč nejsem schopna sledovat ani jednu epizodu v kuse. Je to celé hloupé, jen se to tváří vznešeně a tajemně. A proč se to jmenuje Psychiatr jsem nepochopila vůbec, protože on sám by nějakou tu terapii velmi potřeboval. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná se to někomu nebude líbít vzhledem k přetrvávajícímu názvu seriálu Psychiatr, ale určitě nejsem jediný, kdo registruje spíše Dakotu Fanning jako nynější hlavní postavu a Daniela Brühla jako přicmrndávače v pozadí. A nutno podotknout, že mi to vůbec nevadí, spíš naopak. ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama