Reklama

Reklama

Nenasytná Tiffany

  • angličtina The Greedy Tiffany
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pepa (Leoš Noha) tráví většinu času vysedáváním po hospodách. Aby si vydělal na skromné živobytí, vykrádá chaty a ukradené předměty prodává v zastavárně. Při jednom ze svých lupičských výpadů je málem chycen při činu a během následného útěku náhodou objeví starou videokameru. Ta skrývá záznam, který odhaluje cestu k netušenému pokladu. Pepa je ohromen a okamžitě po něm zatouží. Brzy však pochopí, že aby ho získal celý, nebude muset podstoupit jen dlouhé hodiny kopání. Cena bude mnohonásobně vyšší... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem jméno Andy Fehu zaregistroval díky dvěma jeho krátkometrážním snímkům Andyho film a Jež. Ani jeden z nich mě však moc neoslovil a tak jsem si jej chtěl připsat na svou černou listinu českých tvůrců. Nicméně poté jsem shlédl snímek Cirgula (na kterém spolupracoval s Ondřejem Pavlišem) a minisérii Pěstírnu – no a rozhodl jsem se mu dát ještě šanci. Zvláště když jsem si všiml, že před třemi roky natočil i tento celovečerní film. Nenasytná Tiffany se tak záhy stala terčem mého zájmu a konečně jsem možnost jí dnes vidět. Českou tvorbu rozhodně nechci zatracovat, ale jen málokdy se mi něco opravdu líbí. Tento film však na mě jistý dojem udělal a rozhodně není nejhorší. Leoš Noha patří mezi slušné herce a zde se své role zhostil opravdu dobře. Buran Pepa v jeho podání měl své osobité kouzlo, dokázal rozesmát a koneckonců i utáhnout celou zápletku. Zpočátku to sice vypadalo jako klasické „špinavé“ drama s rovnoměrně naservírovanými klady i zápory, ale postupem času, mě dokázal děj vtáhnout do sebe a já si jej skutečně užíval. Koneckonců se tu hlavně ke konci koketovalo i s hororovými prvky, takže to už pro mě byla jen taková třešnička na dortu. Mnohem více jsem se však soustředil na všechny ty trampoty a svízelné situace, do kterých se Pepa během příběhu dostal. No a pak samozřejmě i na vedlejší postavy, které se zde objevily. Nenasytná Tiffany tak každopádně nezklamala. Sice k ní mám několik výhrad, ale na české poměry jde určitě o lehce nadprůměrnou záležitost. 60% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Něco jako Ruiny (USA 2008) Nééé sranda ... nóóó čekal jsem upřímně nějakou ptákovinu, ale nakonec příjemné překvapení. Jediný český Horor, který mě opravdu dost bavil, včetně parádní bezďácké atmosféry, která mi už v hlavě zůstane. Leoš zahrál perfektně. Hodně silné 4*, doporučuji. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tiffany se možná zasytila, ale já zůstal stále hladovej a toužící po nějakým obstojným českým filmu. No tenhle to rozhodně není. Tvorbu Andyho Fehu neznám,ale jak jsem tak koukal tak pár kraťasů má už za sebou. Rozhodně se jich měl držet, protože ukočírovat celej film rozhodně nezvládl. Pro mě to bylo opravdu dlouhých 80 minut, který mě vůbec o nic neobohatily. Celý to na mě působí hodně amatérsky, neoriginálně a celkovej vizuál není taky moc povedenej. Nebýt Leoše Nohy a šteku Petra Čtvrtníčka,šel bych z hodnocením ještě níž. Protože jediný co se na tomhle 'filmu' povedlo bylo pár dobrejch hlášek a zachycení české povahy. Jinak 80 minut těžké nudy. Slabší 2 hvězdy. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Herecky zřejmě nejvyrovnanější český film posledních let (snad jenom etuda s homevideem působí při tom překřikování dost amatérsky), zároveň po delší době český film, který má odvahu jít mezi spodinu a smíchat herce s neherci v poměru, který jednoduše vychází. Noha má pro démona nonstopáčů se špinavýma rukama bezesporu přirozené vlohy, je libec vidět hrát Čtvrtka zase tak uvolněně a přirozeně a je potěšující koukat se na snímek, který se nebojí pohybovat se mezi spodinou bez prvků nadbytečné exploatace a výsměchu. S trochou nadsázky česká verze Porumboiuova Pokladu, kterou dolů paradoxně sráží jen trochu neobratná práce s žánrovými rekvizitami. Protože jako pohled do života burana, který zoufale touží uniknout vlastní omezenosti, je to prostě dobrý a zábavný. Čtyři spíš ze sympatie. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Pepa a Jarda v Severních Čechách. Možná by si zasloužili i vlastní seriálek. Třeba taková chlastačka na bytě byla přesně v těch správných intencích :) . Fungování člověka má nespočet variant a je dobré si z české kotliny připomenout tu spodnější vrstvu v odlehčeném tónu. Podle mě by tomu seděl ještě razantnější odér, ale to už je na širší debatu. Každopádně na naše poměry ojedinělý kousek. 61%. PS: Pobavili roličky starých komparzistů :) . ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v obci Horní Jiřetín a u nedalekého zámku Jezeří na Mostecku. (Lajty)

Související novinky

Polednice vchází do dveří

Polednice vchází do dveří

10.08.2015

V červenci řadu lidí potěšil český horor Nenasytná Tiffany a už tu máme další nadějnou domácí žánrovku. Tentokrát nás vyděsí Polednice, film debutujícího režiséra Jiřího Sádka, který se inspiroval… (více)

Reklama

Reklama