The Last Tycoon
Billy RayScénář:
Billy RayKamera:
Daniel ModerHrají:
Lily Collins, Matt Bomer, Kelsey Grammer, Rosemarie DeWitt, Dominique McElligott, Danielle Rose Russell, Enzo Cilenti, Ryan O'Nan, Mandy June Turpin, Mark O'Brien, Brian Howe, Michael Siberry (více)VOD (1)
Pro mně to bohužel nebude. Nezajímavé a nudné. Věřím, že si to své diváky najde, ale rozhodně tomu nepředpovídám nějaký boom ()
// Pilot bych popsal jako swanky as hell, příběh se v něm nicméně rozlítává snad do všech stran a ačkoliv to předloze docela věřím, seriál by se měl v dalších dílech rychle ucelit, naznačit kudy se bude dále ubírat a ubrat na ládování vedlejších a často zbytečně překombinovaných linek, protože bez toho by to s klidem mohlo časem přebrat štafetu po Mad Manech. A to není málo. Lily Collins čarokrásná, jako vždy, Kelsey Grammer tyhle bosse umí a Matt Bomer ani nepotřebuje hrát. On se prostě narodil o nějakých osmdesát let později. Hodnocení po první epizodě - 7/10 ()
Photo © Amazon Prime / Adam Rose
- Původní román se inspiroval svárem skutečných producentů Irvinga Thalberga a Louis B. Mayera. (NinadeL)