Epizody 1. série:
1. Twisted
2. Bomb
3. Big
2. série bude pokračovat v roce 2016. (NinadeL)
Tři krátké filmy, které předcházejí filmu Justice League Gods and Monsters, nám představují tři hlavní postavy této alternativní Justice League. Nejlepší jsou kraťasy s Batmanem a Supermanem. Wonder Woman se dočkala trochu slabších pěti minut. Vše je pěkně temné a docela brutální a krvavé. Těším se na druhou sérii, kde už snad všechny epizody budou mít plnohodnotnou délku 20 minut. ()
Animace pěkná a svět vypadá zajímavě. Jinak je to ale jen seznámení s postavami. Každopádně na film jsem zvědavý. ()
3/3 Potřebuju ke štěstí víc, než další akci, ve které Wonder Woman porazí Gigantu a na konci si to rozdá se Stevem Trevorem? Ve světě DC je tohle strop. A radost. ()
Celkem zajímavý sled kraťasů ukazující (v této chvíli, kdy jsou vydané jen tři epizody) klasickou hlavní trojici Justice League z poměrně hodně odlišné perspektivy a v alternativním světě. Komiksově příliš neznalý divák může být z toho poněkud rozhozený. Každého z nich totiž představuje někdo jiný - Supermanem je Zodův syn vychovaný emigranty, jako Batman vystupuje upíří verze doktora Langstroma (známého jako záporák Man-Bat) a Wonder Woman nahradila Bekka z New Genesis (sesterská planeta Darkseidovy Apokalips). Právě její příběh se mi zdál z dané trojice nejslabší. Až příliš odlehčený, plný otřepaných hlášek a z mého pohledu nepříliš povedeného humoru. Batmanův příběh naopak dobře vsadil na typicky temnou a zvrácenou atmosféru, která v tomto případě zacházela ještě o notný kus dále než bývá, alespoň v animácích, zvykem. Nejlepší byl dle mého názoru ale příběh Supermanův, jehož práce s atmosférou je výborná a závěr nečekaně emotivní. Formální stránce samotné není co vytknout, jde o tradiční vysoký standard DC animáků. ()
Solidní kraťasy, uvádějící celovečerák z alternativního vesmíru - Gods and Monsters. Je věčná škoda, že podle sdělení Sama Liu se druhá série odkládá z důvodu jiných projektů. Zřejmě plnohodnotný film nebyl přijat tak dobře, takže se kompletní série z tohohle zajímavého světa asi nikdy nedočkáme. ()
- Po třech epizodách, které fungují jako prequel ke stejnojmennému filmu Justice League: Gods and Monsters (2015), měla v roce 2016 přijít 2. série, ale ta byla zrušena. (NinadeL)