Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka ...anebo, když zjistí, že ten kluk, který ji poprvé viděl nahou, není zas takový kretén ...anebo, když pochopí, že její syn už není dítě ...anebo... těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dala jsem si předsevzetí, že budu chodit na dámské jízdy v Cinestaru, bohužel to zahrnuje i české filmy jako je tento. Dostala jsem přesně to, co jsem čekala. Trapnou podívanou, u které jsem se asi 2x zasmála. Celkově se mi nelíbí, když herec v roli mluví nebo komunikuje s kamerou tím způsobem, že se do ní dívá, v tu chvíli mi to nepřijde jako film, ale jako reportáž nebo dokument. Klára Issová to zvládla herecky skvěle, ve filmu se najde i pár vtipných scén, ale bohužel je to struktura filmu, která se mi prostě vůbec nelíbila a nijak mě neoslovila. Navíc druhou polovinu filmu jsem se vyloženě nudila a zívala jsem a to u správného filmu být nemá. Pro mě podprůměrná česká komedie, kterou už nemusím vidět znovu ani v televizi. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem v TV a neřekl bych, že to bylo tak špatné. Naopak, zaujalo mě místy vyprávění (mimina) a mile mě překvapil výkon K. Issové přesto, že daleko raději mám její ségru. Předvedla škálu xichtů za které by se nemusel stydět ani Vlasta Burian. Trochu mi připomněla Chýlkajdu ve filmu Čas sluhů, který mě druhdy velmi zasáhl. Potěšil i p. Ruml i když zde byl za padoucha a samosebou Lenka Vlasáková. **** Ovšem shánění chlapa (či baby) a lámat to přes koleno nevede k ničemu dobrému, leda "humornému", teda ve filmu. Dalo by se to vidět znovu. P.S.: Halina je ve scénáři neuvěřitelná! Scéna na vodě - setkání s háčkem, který ovšem působí na kormidle? Proč scénáristé potažmo umělci často plácají úplné voloviny?! To se, stejně jako v Kremlu, nenajde někdo, kdo by je vyvedl z omylu? Anebo, že by umělcové byli zcela mimo? Proč jim to žereme? Koupili byste si třeba židli s jednou nohou kratší coby projev kreativity či neumětelství? ()

Reklama

malylada odpad!

všechny recenze uživatele

Každý rok česká kinematografie vyprodukuje pár zbytečných a trapných komedií, které cílí na určitou skupinu národa. Nechci se nikoho dotknout. Určitým způsobem se dají překousnout, zakroutit hlavou a přemýšlet nad jednou hvězdičkou za pár vtipných scének. U zoufalých žen tomu není jinak. Chybí náznaku kloudné zápletky, přehlídka trapného hraní, reklama na všechny možné produkty, ale bohužel nejen to. Po projekci musím stále přemýšlet, jak se může zrodit něco tak zrůdného a jestli je tvůrce opravdu jen nevkusný člověk. Dlouho jsem nezažil, aby ve mě většina dialogů, hašteření vzbuzovaly pocit zhnusení a odporu do takové míry. Toto není odpad, ale nejtemnější kout kanálu a Filip Renč asi ztratil jakoukoli soudnost. Jestli dostal vyznamenání od prezidenta republiky za přínos českému filmu, měl by raději zůstat u natáčení předvolebních kampaní.......0/10 ()

LexBarker odpad!

všechny recenze uživatele

Filipa Renče mám rád a jeho filmy se mi líbí. A právě proto musím dát jeho novému filmu odpad. Nemohu totiž pochopit, proč tvůrce Rebelů, Románu pro ženy, Hlídače č.47, natočil tak trapnou, nevkusnou a nevtipnou "věc". Přesně takhle si představuji zábavu á la Nova. Tváře z jejich nekonečných seriálů, nesympatické "herectví" a look telenovely. Připadalo mi, jako bych se koukal na vykastrovaný Kameňák. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

už pár let žiju v domění,že česká "komedie" svého dna dosáhla a to opakovaně...pak se ale z ničeho nic objeví nový film Filipa Renče a hle...pojem dno dostává úplně nový rozměr.Nevím přesně komu je tenhle ultra bizár určený,ale každopádně dělá blbce z chlapů,hovada ze ženských a hlavně absolutní idioty z diváků.Tendenci vypnout jsem měl každých cca 5 minut,nicméně vytrval jsem protože mě zajímalo co paní Pawlowská a pan Renč považují za humor.To je koneckonců asi největší a jediná deviza "zoufalek".Je to tak neuvěřitelně hloupý film,že divák má snahu ho dokoukat aby se přesvědčil,že se mu to nezdá...0% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu hraje a zpívá reálná skupina Mariachi Espuelas, která se zaměřuje na mexickou lidovou hudbu. (ČSFD)
  • „Měla jsem z Filipa na začátku rozporuplný pocit. Má svou jasnou představu, kterou chce vyjádřit. Nejdřív mě jeho připomínky štvaly, ale pak mě začaly podněcovat k tomu, že jsem některé scény úplně předělala,“ uvedla scénáristka filmu Halina Pawlowská. (SONY_)
  • Svatba se natáčela v barokním kostele sv. Kateřiny v Praze. [Zdroj: Týdeník Televize] (M.B)

Reklama

Reklama