Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

Handle 

všechny recenze uživatele

Jsem božská je primitivní oddychová blbůstka (dokonce i mnohokrát balancující na hranici s*ačky), kterou jsem si však díky charisma Amy Schumer svým způsobem užil. Oceňuji i občasný nadhled (až sebeparodii) a vlastně i závěrečné poselství (ačkoli to se "povedlo" předat typicky americky). Škoda, že snímek alespoň neměl trochu soudnosti co se týče stopáže a v závěru tak sklouzl ke zbytečnému žánrovému klišé. Pointa by byla přitom dostatečně chytrá a fungující i bez natahování. Souhlasím, že námět měl celkově potenciál rozhodně větší, ale myslím, že ani tahle jednohubka nebyla úplně marná. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dost těžkej průměr, kterej zavání trapností a šílenou Schumerovou. Na můj vkus i zbytečně dlouhá stopáž filmu. Jediný co stojí za to, je pointa v rozuzlení, kdy se vlastně díky sebevědomí dá žít daleko líp a netrápit se nedostatky! Což je pravda veliká! Takže za to Amyno sebevědomí dávám průměrnou známku. 50% ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Rovina společenské kritiky je něco, co v tomhle filmu nefunguje, přestože to něj má být opřené. Ovšem Amy Schumer je tu vlastně celkem fajn. Rozhodně lepší než její laciné a vulgární stand-upy (Leather Special, Growing) a vlastně i lepší než Trainwreck taktéž opřená o oplzlosti. Takhle to vlastně funguje jako obstojná americká komedie držící se na průměru. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Námětem jde o běžnou a oblíbenou záležitost, mějte se rádi takoví jací jste, bla bla bla... Z bahna nezajímavosti to povyšuje nedostatek soudnosti Amy Schumerové, která to má na háku a je ve všech situacích skvěle autentická - nebo jsem jí to tentokrát pěkně sežral... Michelle Williamsová mi připomínala Míšu Jacksona, když byl chudák "ve formě". Záměr? V každém případě ready na tečku :-) 60% ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Keporkak Amy Schumacher, se jako její nejlepší kamarád megalodon na souši Melissa McCarthy, opět bezpohlavě vrací k něčemu co by se dalo nazvat jiným druhem mučení, počkej, jak tomu říkali na kabelovce? Jo, humoru! A opět to bude o tom, jak si máme sami sebe vážit (tak já bych radši Schumer nedávál vážit, jinak by se mi rozbila váha), i bez ohledu na to jak na venek vypadáme. Zase komedie pro tlusté krávy. Jenže proč ty tlusté holky klamat, něčím jako, že se stačí polozabít na rotopedu, a pak se po otřesu mozku cítit krásná? A pak na klišovitým a slaďoučkým konci se ta tlustá machna dozví, že krása není vše, aby jste se cítila dobře. Tak kurva, to i Popelka a její tři oříšky jsou víc realističtí než tenhle brak. Serte na to, chceš být krásná a štíhlá? Vypnu bednu, zvedni tu svou tlustou prdel z gauče, zahoď nuttelu a běž cvičit.. trapný až běda. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (9)

  • V 40. minúte prichádza na recepciu dáma, ktorej Renee (Amy Schumer) podáva fľašu s vodou a dáva do nej slamku. V ďalšom zábere slamka vo fľaši chýba a v nasledujúcom je opäť späť. (Johnny.ARN)
  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)

Reklama

Reklama