Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (206)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEVÍM, CO JE ZA DEN. NEVÍM, KDE JSEM SE NARODIL.NEVÍM ANI SVOJE JMÉNO! PAMATUJU SI JEN, JAK JSEM SE PROBUDIL NA PLÁŽI SE ZADKEM PLNÝM PÍSKU…“ /// Namyšlenej milionářskej synek se pod vedením „chudé“ Kate mění v chudýho, neplodnýho alkoholika, kterej v noci musí močit do lahve. Obyčejní herci a jednoduchej (už vymyšlenej) příběh. Tady nikdo nic nemusí hrát. Prostě stačí, když mluví, nějak se u toho tváří a vono to jde samo. Pohádka o bohatým životě bez peněz. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) (NE)znám originál. 2.) Ta paní co u ní bydlím, ze mě dělá idiota. 3.) Jsem feministka (takže nesnáším originál). 4.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavné, najmä ta prvá polovica, ktorá tu funguje na báze humoru, o ktorú sa tu staral predovšetkým Leonardo Montenegro. Druhá polovica a potom hlavne ku koncu už ale trochu svoje čaro stratila. To preklopenie z humoru do romantiky bolo iba obyčajné a neponúklo nič, čo by výraznejšie zaujalo, takže som sa začal trochu nudiť. Celkovo však spokojnosť, neuškodí, neohúri, no dá sa pritom zrelaxovať a vypnúť. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nevyhnu srovnávání s původním filmem, I když se nejedné o remake, jako spíše o pokračování, vzhledem k tomu, že tam jsou odkazy na původní film, ale vyhnout se tomu nejde. Čekala jsem něco na stejný způsob, ale většina byla jako přes kopírák, skoro nic originálního, vše se inspirovalo původním filmem, to mě asi mrzelo nejvíce. Dvojice Anna a Eugenio bylo skvělé, nejdříve se mi k sobě nehodili, ale postupem času jsem si na ně zvykla. Za celý film jsem se srdečně zasmála tak dvakrát, jinak to bylo pouze občasné pousmání nebo se mnou hláška či scéna ani nehli. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že se nepříliš proslulý komediální film z osmdesátých let dočkal předělávky. Tentokrát nelze stoprocentně tvrdit, že jde o věrnou kopii originálu, neb role jsou prohozeny. Amnézií je tentokrát stižen muž, nikoliv žena, arogantní boháč, který přepadne ze své jachty a probudí se s výpadkem paměti. Jeho náhlé indispozice využije chudá máma od tří dcer, co před jeho nehodou u něj na jachtě krátce pracovala, vykonávala úklidové práce, než ji bez milosti vyhodil, která mu namluví, že jsou dlouholetí manželé, aby se mu za jeho vyhazov a aroganci pomstila a pumpla ho o jmění. Mezi námi, ta její motivace mě zrovna moc nepřesvědčila, no ale dobrá. Můžu tedy rovnou napsat, že tak nepropracovaný scénář by obstál právě jen v těch naivních osmdesátkách, dneska sotva obstojí. Dvojice Anna Faris a Eugenio Derbez, která nahrazuje původní duo Russell & Hawn, je více než zdatným nástupcem. Derbez je (z)dravě nesympatický, jeho proměna v milujícího manžela byla rovněž zvládnuta zdárně. Faris nečiní komediální takt a cit také žádné potíže. Ovšem průhlednost a nemilá čitelnost vývoje filmu z toho občas činí natahovanou žvýkačku. Určité zkrácení téměř ze dvou hodin na standardních 90 minut by celému celku jen prospělo. Režijně film nevyhlíží nejhůř, když vezmu v potaz, že seriálová tvorba má u Roba Greenberga značné preference. Film má celou řadu povedených momentů, jako celek však rozhodně nepřekypuje invencí. Za nejslabší považuji základní podstatu příběhu, o jehož nepříliš pevnou konstrukci se snímek dost opírá, že známého milionáře se ztrátou paměti nikdo na veřejnosti nepoznává. Naopak pozorným divákům neujde šikovně nastrčená zmínka o původním filmu. Z vedlejších rolí nikdo moc nezaujme, vyskytuje se zde Eva Longoria, která působila nepůvabně odule. Shrnu to tak, že Derbez (je i producentem snímku) s Faris jsou zdatnými nástupci vyčpělé a naivní komediální klasiky. A celý příběh hodně spoléhá na to, že z komediálních kapes a rukávů budou tihle dva tahat humorné i dojemné (je jich o něco více, než by se dalo čekat) trumfy v dobré víře, že je diváci nesvrhnou předčasně přes palubu. A kdo nezná/neviděl původní verzi, tuhle může zkusit bez obav. 6/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn oddychovka. Napriek tomu, že sa jedná o remake Overboardu spred 30 rokov, tak to pôsobilo vcelku sviežo a omladene. Už len fakt, že tentokrát je to v obrátenom garde (strata pamäte u rozmaznaného narcisa) z toho robí čiastočne autonómny film, ktorý má so svojim starším predchodcom rovnaký akurát tak základ a pointu. Eugenio Derbez opäť raz zabodoval, a zatiaľ väčšina filmov, kde hral hlavnú rolu, ma skutočne bavili. Ten herec má jednoducho taký dobrý feeling. Scenár ma bavil, dokonca aj ako komédia to bolo obstojné (a to mám pri komédiách veľké nároky), akurát niektoré scénky boli zbytočne prehnané a chýbal im dôvtip. Ale inak ako oddychová komédia určite nad hranicou priemeru, kdesi na pomedzí 3 a 4 hviezdičiek. Samozrejme, až na úroveň originálu to nesiaha (tomu som dal 4*), takže v tomto prípade ostanem pri troch (ale aj to je pri remaku celkom úspech). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Odkaz na rovnomennú predlohu Cez palubu (1987) zaznie v scéne, keď sa doktor Fletcher (Garry Chalk) rozpráva s Magdalénou (Cecilia Suárez) a povie, že jediný podobný prípad tu mali v 80. rokoch, ale išlo o mladú ženu. (Piri)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. dubna 2018 ve Westwoodu v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama