Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Film je natočen podle divadelní hry a ta divadelnost je na něm znát (navzdory úplně zbytečné sekvenci u moře - štáb si asi chtěl udělat dovolenou). Jsou tu zárodky komediálních situací, které mohly být dobré, kdyby je tvůrci neodbyli nebo předčasně neukončili. Vůbec celý film je natočen dost ledabyle, odfláknutě a uspěchaně. Hrozní jsou hlavně představitelé epizodních rolí, kompars a kamera. Film má ale i klady: většinou slušné tempo, pár hlášek, pár téměř povedených komických situací a některé herecké výkony (Rašilov, Kříž, Blažek). Nicméně jedno je jisté: Cieslar klesá níž a níž. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film postrádající logiku,balancující na hraně úplně debility (celkem se divím,že Rašilov kývnul na takovou retardovanou posrtavu)...na druhou stranu jsem se tady ale asi 2x zasmál,což z této pseudokomedie činí stravitelnější kus než Zoufalé ženy,nebo Špindl.Cieslar nikdy nebyl zrovna oscraový režisér,ale minimálně dva filmy se mi od něj líbily,teď už podruhé ukázal,že se nejspíš nachází ve stadiu režisérské klinické smrti....ale zase kde scénář nic nenabízí ani smrt nebere...20% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pan Cieslar žije asi v nějaké paralelní realitě jinak si nedovedu představit vysvětlení k tomu co točí za filmy. Film vypadá jako laciná kopírka Žen v pokušení (manželský pár v krizi a matka psycholožka co jim radí) akorát s horší zápletkou a hereckými výkony. Bohužel stejně jako i v případě Špindlu skoro vymizel humor (až na jednu vtipnou scénu) a herci vypadají jako by odříkávaly naučený text. Pochválit se tak dá pouze soundtrack od Xindla X jedna slovenská herečka a postava dcery jinak nic. Konec už je totální píčovina poslal jí jednu sms o schůzce a oni ho obviní ze sexuálního obtěžování. 20 procent. P.s. nechápu jak to mohlo jít do kin ()

Kaktusak12 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že letos už nic Renčovu psychojízdu Zoufalých žen nepřekoná...bohužel se tak stalo. Věčně tvá nevěrná je opět podivnou splácaninou, která se marně snaží vypadat jako komedie. Klidně prominu fakt, že jsem se za celý film zasmál asi 2x..To, co mě ale skutečně vadilo byla debilita a nelogičnost děje. Co víc k tomu říct? Cieslar prostě natočil film o ničem a mě okradl o 90 minut života.. ()

JITY 

všechny recenze uživatele

Typická česká komédia pri ktorej sa dá dobré odreagovať najmä, keď tam hraje Vilma Cibulková, ktorá má dobrú tvár na komédie. Nejde tu len o komédiu ale jedno je pravda, že dovtedy sa podvádza, pokiaľ to nebolí....aj tento film to dobré vystihuje....vo filme sú dobré poznámky hercov, ktoré vyvolali na mojej tvári smiech....dala by som len 3 hviezdičky, ale keďže sme sa bavili na tom filme ako skupina dobré a ešte dlho sme ho rozoberali, znamená, že tie dve hviezdičky navyšše sa tu hodia... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách. (Yardak)
  • Část scén se natáčela v hotelu Pod šikmou věží, který se nachází asi 200 metrů od vstupu do Prachovských skal. (pornogrind)
  • Lenka Vlasáková se nechala slyšet, že není žádná sportovkyně. Proto, když ukazuje vypracované bříško, tak není její. A při cvičení na žebřinách se jen zavěsila, pod zadek si jí sedl asistent režie a zvedal jí nohy. (Duoscop)

Reklama

Reklama