Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (364)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Pokud jste neviděli Narcos, může se Vám pravděpodobně zdát, že to není vůbec špatný a to především díky dvěma personám v hlavních rolích. Pokud se ale zajímáte o tohle téma a chtěli byste se něco dozvědět, určitě dejte přednost zmíněnému klenotu od Netflix v seriálovém formátu. Je povedenější ve všech směrech a především vykreslení atmosféry nejen v kolumbijských policejních složkách, ale taky v ulicích a životech běžných obyvatel je opravdu dechberoucí.Tento film bohužel nemá ani jednu ze zmíněných kvalit - 40%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nechce sa vam sledovat prve dve serie serialu Narcos? Tak si pustite tento film, ktory pôsobi ako ich zostrih. Lenze na tak malom priestore su vsetky udalosti podane strasne skratkovito a mnohe tu uplne chybaju. Naviac je to cele nepochopitelne podane z pohladu novinarky, ktora bola do Escobara zamilovana a tak je mnoho udalosti podanych romanticky, co sa zmeni az v druhej polovici filmu, ked uz aj jej dôjde co je ta vyzrata svina zač. Pokial ste videli Narcos, tak nema ziadny zmysel stracat s timto filmom cas. 5/10. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Přestože mé finální hodnocení nebude nijak slabé, musím říct, že je tohle promarněná šance roku. Všichni zde vyzdvihují výkon Bardema a já se přidávám. Ten byl super. Ale od Penélope jsem chtěl sakra víc. To samé od příběhu jako takového. Bohužel je to někde v polovině mezi tím, že příběh je vyprávěn z pohledu Virginie a životopisném dramatu krále. Některé věci jsou tím až příliš odlehčeny a na další události prakticky nezbyl prostor. S náturou Pabla, když má s někým problém, se v plné parádě potkáváme až ke konci snímku, kdy si vyřídí účty s kolegy. Na to jakého je film žánru, jaké na k dispozici téma a herecké obsazení se prostě nekoná nic extra. Na druhou stranu za poslední třetinu a některé silnější momenty tu 4tou hvězdu dám. 70 procent. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ PABLO BY SE TOMU TAKY ZASMÁL…“ /// Tak BACHA! Vtěsnat Escobarův život do dvou hodin po tom, co předvedla série Narcos, je věc nemožná. Možná – nebo snad právě proto, se na to měli tvůrci tohodle filmu vysrat. Fajn role pro Bardema (ale stejně seš druhej … možná i třetí!). V rychlosti projedem všechny mezníky, několikrát vošukáme Penelope (gratuluju! – ne k píchání, ale konečně k pořádný roli!), ale prostě je to „jen“ povrchní. (I když drsňárna s vlčákem na zádech asi dřív chyběla…). Ti, co neznaj Narcos by ovšem mohli bejt (snad) spokojení. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Loving Pablo, Hating Escobar“, kterou v roce 2007 napsala Virginia Vallejo, neznám. 2.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 3.) Měl jsem sen – vidět Medelín bez slumů. 4.) Thx za titule „samo133“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Zde se přidám ke kolegovi Leftymu! Bardem excelent výkon a divím se, že mu do náruče nepadla zlatá soška?! Jeho skutečná žena Cruzová v roli novinářky Vallejové také dopadla obstojně. Příběh zajímavě zpracovanej, chvílemi i napínák jako prase, ovšem přišlo mi to hrozně rychlo utnutý i přes to, že to trvalo 2 hodiny... Nedotažený, nepropracovaný, šíleně neobjektivní - chybělo zde spousty informací a postav! Jsem zklamanej! Čekal jsem pecku a věřil aspoň v to, že nám závěrečnej kolotoč ukáže něco málo z autentických snímků hlavních postav, či třeba jen tu známou fotku zastřelenýho Escobara pod vysmátejma švestkama.... Ne, nic se nekonalo! Životopisná story tak věhlasnýho narkobarona musí holt vypadat jinak, i přes to, že Bardem dělal co mohl.... 60% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Jedná se o druhý snímek, kde si herec Juan Sebastián Calero zahraje po boku Pabla Escobara. Poprvé to bylo v seriálu Narcos (od r. 2015), kde ztvárnil sicaria Naveganteho. (Punisher)

Reklama

Reklama